Nikon Z 24-70mm f/2.8 S objectief - Verhuur
Nikon Z 24-70mm f/2.8 S objectief - Verhuur
30,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Nikon LC-82B lensdop voor
 • Nikon LF-N1 lensdop achter
 • Nikon HB-87 zonnekap
 • Nikon CL-C2 lens case

Nikon Z 24-70mm f/2.8 S objectief - Verhuur

De Nikon Z 24-70mm f/2.8 S is een krachtige lens met een allround zoombereik. Dit objectief is voorzien van de imponerende Z-vatting waarmee je prachtige fullframe beelden maakt met een hoge resolutie. Met twee autofocusmotoren en geavanceerde correctie van lensreflecties beschikt de 24-70mm over een ideale combinatie van scherpte en kleurechtheid.


Belangrijkste kenmerken van de Nikon Z 24-70mm f/2.8 S

 • Veelzijdig zoombereik
 • Lichtsterk diafragma
 • Grotere Z-vatting voor betere gegevensoverdracht
 • Dubbele autofocus drive voor snelle en accurate scherpstelling
 • 5-assige vibratiereductie
 • Stof- en spatwaterbestendig

Heldere kleuren

Het grote diafragma van f/2.8 met 9 afgeronde bladen in combinatie met de grote Z-mount zorgt voor een fantastische belichting van al je onderwerpen en een prachtig bokeh. Daarnaast geeft het je de optie om met snellere sluitertijden vanuit de hand te fotograferen. Uitstekende correctie van lensflares en aberratie zorgt voor superieure kleuren in al je onderwerpen

Multi-focus systeem

Door gebruik te maken van niet een, maar twee autofocus drives is je autofocus nóg sneller en accurater. Met de Nikon Z 24-70mm f/2.8 stel je al scherp vanaf een afstand van 38 centimeter. De stille STM (Stepping Motor) zorgt ervoor dat tijdens het scherpstellen je omgeving niet gestoord wordt. Handig bij het fotograferen op straat, bij trouwerijen of persconferenties. 

Hoogwaardige coating

De 24-70mm f/2.8 S is voorzien van twee hoogwaardige lenscoatings. De Nano Crystal coating gaat diagonaal inkomend licht tegen en de ARNEO coating doet dat voor verticaal licht. Hierdoor worden ghosting, flaring en reflecties vrijwel volledig geëlimineerd. Daarnaast is de body van de lens volledig geseald tegen binnenkomend stof en spatwater.

Kenmerken van de Nikon Z 24-70mm f/2.8 S

 • 9 diafragmabladen
 • 17 lenselementen in 15 groepen
 • Geruisloos scherpstellen met de STM
 • Minimale scherpstelafstand van 38cm
 • Hoogwaardige coatings tegen lensflares, reflecties en ghosting

Meegeleverde accessoires

 • Nikon LC-82B lensdop voor
 • Nikon LF-N1 lensdop achter
 • Nikon HB-87 zonnekap
 • Nikon CL-C2 lens case

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam, Rotterdam
Algemene info
Merk
Nikon
Type lens
Standaard
Lensmount
Nikon Z (FX)
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
15/17 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.22x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
38cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
24-70mm
Minimaal brandpuntsafstand
24mm
Maximaal brandpuntsafstand
70mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2.9x
Meest gebruikt voor
Landschapsfotografie
Ja
Productfotografie
Ja
Portretfotografie
Ja
Reportagefotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
805gr
Filtermaat
82mm
Lengte
126mm
Doorsnede
89mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.