Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Sony Imaging Lease - 1
Sony Imaging Lease

Sony Imaging Lease bij CameraNU.nl

Lease professionele Sony foto- en video-apparatuur zonder rente!

Wil je als fotograaf de innovatieve camera's, objectieven of videocamera's van Sony gedurende een lange periode gebruiken zonder in één keer het totale aanschafbedrag te betalen? Maak dan bij CameraNU.nl gebruik van Sony Imaging Lease. Zo kun je met alle Sony fullframe camera's, lenzen en professionele videocamera's werken, waarbij je 0% rente betaalt tot aan het einde van je contract. CameraNU.nl werkt hierbij samen met Sony en BNP Paribas.

Wat kost het?

De rekensom is eenvoudig: de nieuwprijs van het product of de gezamenlijke producten wordt gedeeld door het aantal maanden dat je wilt leasen om je maandpremie te bepalen. Je kunt kiezen uit een looptijd van 24 of 36 maanden.

De enige kosten die hier nog bijkomen zijn eenmalig € 75,- administratiekosten en maandelijks € 1,95 administratieve kosten. Deze kosten zijn exclusief BTW. Bij automatische incasso betaal je niets extra, bij handmatig overboeken wordt er nog € 20,- extra in rekening gebracht. Daarnaast is er na afloop van het Financial Lease-contract de mogelijkheid om het product voor 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs aan te kopen. Houd er bij Financial Lease rekening mee dat je bij het ingaan van het contract het BTW-bedrag meteen dient te voldoen. Je eerste termijn bedrag valt dus hoger uit.

Sony heeft regelmatig consumenten-acties en het kan zijn dat een product dat jij wilt leasen, onder zo'n actie valt. Promotionele acties zijn echter niet van toepassing op lease-producten.

Waar moet je op letten?

Ten eerste moet je er op letten dat je drie maanden voor de afloop van het Financial Lease-contract aangeeft of je kiest om voor de koopoptie te gaan of dat je het contract wilt beëindigen. Doe je dit niet dan zal het contract namelijk automatisch verlengd worden met 12 maanden. Ook dien je zelf te zorgen voor een verzekering. Sony en BNP Paribas stellen als voorwaarde dat je, om deel te nemen aan deze lease-constructie, tenminste al een jaar geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel en dat je een minimale investering doet van €1000,- bij het leasen.

Hoe meld je je aan voor Sony Imaging Lease?

Op de productpagina van deelnemende objectieven zie je onder de knop om een een product aan je winkelmandje toe te voegen de link "Lease aanvragen". Als je hierop klikt opent er een formulier waar je jouw persoonlijke informatie je een bevestigingsmail en onze administratie krijgt een e-mail met je aanvraag. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen om de procedure verder af te handelen. Let op: de gemiddelde doorlooptijd totdat je het product in bezit hebt, bedraagt tien werkdagen.

Rekenvoorbeeld

Je wilt een Sony spiegelreflexcamera leasen voor de duur van 36 maanden. De nieuwprijs van deze camera is € 2999,- wat betekent dat je premie € 85,26 per maand wordt met eenmalig € 90,75 administratiekosten. Wil je na het Financial Lease-contract de camera kopen, dan betaal je na 36 maanden nog eenmalig € 149,95 om deze camera jouw eigendom te noemen.

Welke modellen kun je leasen?

  • Alle Sony Fullframe camera’s
  • Alle Fullframe Sony G-Master lenzen
  • Alle Fullframe Sony Carl Zeiss lenzen
  • Alle Fullframe Sony G lenzen
  • Alle Fullframe Sony E-mount lenzen
  • Alle Sony Pro videocamera's
  • Eventuele nieuwe modellen die in deze categorieën vallen
  • Geselecteerde accessoires, zoals flitsers en batterygrips

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Sony Imaging Lease programma neem dan contact op met onze klantenservice via 0527-690404 of info@cameranu.nl.

Sony Imaging Lease producten