Wat neem je mee op wintersport?

Sneeuwradar naar wens? Condities van de pistes in orde? Dan is het nú tijd voor het lijstje wat je allemaal meeneemt naar wintersport! Naast kleren, ski-uitrusting en een tandenborstel mogen een camera- en accessoires niet ontbreken. Want wie wil de belevenissen op de skipiste nou niet delen met het thuisfront, of gewoon vastleggen voor later? Uit het uitgebreide assortiment van CameraNU.nl zijn producten voor je geselecteerd ter inspiratie om mee te nemen op wintersport.

Met deze wintersport-accessoires wordt je vakantie onvergetelijk

Fotograferen met je mobiel tijdens wintersport

Een action cam mee naar de sneeuw

Action cam-tassen

Hoewel de meeste action cams ongetwijfeld tegen een stootje kunnen is het toch wel een fijn gevoel om jouw kostbare bezit veilig te vervoeren. Niet alleen voor de reis, ook voor op de piste zijn er speciale action cam-tassen!

In de tas!

GoPro in de sneeuw

Neem je de GoPro mee op wintersport? Vergeet dan niet even te kijken welke GoPro-accessoires geschikt zijn voor in de sneeuw. Allerlei mounts waarbij je je handen vrij hebt om beide skistokken goed vast te houden!

Winterproof!

Action cams

Van jouw mooiste acties op de skipiste is vaak niemand getuige. Leg ze daarom vast met een action cam, zodat je de beelden kunt laten zien aan je vrienden en familie. En om zelf na te genieten natuurlijk!

Mooiste acties!

Geheugen en opslag

Breid je opslagcapaciteit uit en kies uit de vele verschillende geheugenkaarten in het assortiment van CameraNU.nl. Ook accessoires en mobiele harde schijven vind je wellicht handig om mee te nemen richting de bergen!

Genoeg geheugen!

Je spiegelreflexcamera of systeemcamera mee op wintersport

Fisheye objectieven

Een compacte aanvulling op de camera-uitrusting die je meeneemt op wintersport moet kunnen. Met een fisheye objectief beschik je over een extreem-brede beeldhoek, erg leuk voor extreme landschapsfoto's...

Fisheye!

Monopods

Een scherpe foto maken, is misschien niet altijd even makkelijk en als een statief meesjouwen de skilift in ook niet jouw ding is, dan is een monopod wat voor jou! Compact, mobiel en stabiliteit.

Stabiel!

Filters

Weerkaatsend zonlicht op de sneeuw kan mogelijk tot ongewenste resultaten leiden in jouw beelden. Een filter brengt uitkomst door reflecterende oppervlaktes, ultraviolet licht en blauwzweem te blokkeren.

Filteren maar!

Accu's

Terwijl jouw geheugenkaart nog ruimte heeft voor duizenden foto's, denkt de accu van je camera er misschien anders over. Vervelend als je nog van plan was allerlei opnames te maken. Een extra accu biedt dan uitkomst...

Meer energie!

Met je smartphone op de piste

Lenzenset

Fotograferen met je iPhone wordt nog (veel) leuker met een Olloclip Lens Systeem, een setje lenzen dat prima mee de piste op kan! Uiteraard werkt Olloclip met alle apps. Geef je telefoon meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld fisheye, groothoek en macro...

Clip on!

Extra oplaadpunten

Leuk al die mobiele devices mee op wintersport, maar het aantal stopcontacten in het appartement of hotel laat vaak al gauw te wensen over. Met stekkerdozen van Allocacoc is dat verleden tijd. Zo heb je meer ruimte voor adapters en/of USB-kabels.

Opladen maar!

Kleding

Fotograferen in de winter is toch een andere discipline dan met een T-shirt en korte broek aan. De juiste fotografiekleding voorkomt trillende handen van kou en dus bewogen foto's. Vul je koffer aan met capuchons, sjaals, handschoenen of een jas.

Opwarmen!

Stabilizers

Leuk, al die opgenomen video's van de wintersport, maar als al die filmpjes voortdurend bewegen, ga je er waarschijnlijk weinig napret aan beleven. Stabilizers voor action cams of smartphones zijn dé oplossing! Zo geniet je thuis na van alle mooie moves...

Stabiel!

Méér voor je wintersportvakantie

Verrekijkers

In de bergen is het niet alleen genieten van de sneeuw, maar ook van de natuur die we in ons platte land niet hebben. Haal de woeste bergen dichterbij met een verrekijker, zodat je niks hoeft te missen!

Verrekijker!

E-readers

De boog kan niet altijd gespannen staan... Een dag lang op de latten of urenlang hossen tijdens de après-ski, het kan – eerlijk is eerlijk – best vermoeiend zijn. Pak dan een boek e-reader voor de ontspanning!

Ontspannen!

Compact camera's

Als je meer wilt dan alleen maar foto's maken met je smartphone, maar je wilt niet een grote camera, dan is een compact camera de ideale oplossing! Met de outdoor-toestellen ben je helemaal winter-proof!

Compact!

Zonnekappen

Genoeg sneeuw en een stralend zonnetje zijn prima ingrediënten voor een geslaagde wintersport. Maar voor het maken van foto's kan een felle koperen ploert vervelend zijn. Met een zonnekap voorkom je ongewenst strooilicht.

Tegen de zon!

Zopim
Heeft u een vraag?