Productinformatie

Contents of the case

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Statiefgondel

Fujifilm GF 100-200mm f/5.6 R LM OIS WR objectief - Verhuur

Het Fujifilm GF 100-200mm f/5.6 R LM OIS WR objectief is een veelzijdige zoomlens geschikt voor een verscheidenheid aan onderwerpen, reikend van portretten tot landschappen en natuurfoto's. Deze lens wordt gekenmerkt door een constant maximaal diafragma van f/5.6 om een consistente helderheid over het gehele zoombereik te behouden.

Enkele hoogtepunten van de Fujifilm GF 100-200mm f/5.6:

 • 5-stops optische beeldstabilisatie
 • Constant diafragma van f/5.6
 • Stille autofocus op hoge snelheid
 • Stof- en weerbestendige constructie

Ultrahoge beeldkwaliteit

Het optische ontwerp bevat twee Super ED-elementen en één asferisch element, die zowel chromatische als asferische aberraties minimaliseren voor een betere helderheid, kleurnauwkeurigheid en scherpte.

Krachtige 5-stops beeldstabilisatie

Door de optische kenmerken in balans te brengen, onderscheidt de Fujifilm GF 100-200mm f/5.6 zich ook door het 5-stops beeldstabilisatiesysteem dat camerabewegingen minimaliseert voor scherpere beelden bij het fotograferen uit de hand.

Snelle en zeer stille autofocus

Een lineaire autofocusmotor wordt gebruik voor een snelle en vrijwel geruisloze scherpstelling die zowel jouw foto's als video's ten goede komt.

Stof-, vries- en weerbestendig

De Fujifilm GF 100-200mm f/5.6 R LM OIS WR beschikt over een stof-, vries- en weerbestendige constructie, waardoor het objectief geschikt is voor het werken in de meest moeilijke omgevingen en weersomstandigheden.

Kenmerken van de Fujifilm GF 100-200mm f/5.6 R LM OIS WR

 • Krachtige 5-stops optische beeldstabilisatie
 • Stille en snelle autofocus
 • Cirkelvormig diafragma met 9 bladen
 • Afneembare roterende statiefkraag
 • Stof- en weerbestendig constructie
 • Compatibel met GF1.4X TC WR teleconverter

Contents of the case

 • Lensdoppen
 • Zonnekap
 • Statiefgondel

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam Noord
Algemene info
Merk
Fujifilm
Type lens
Tele
Lensmount
Fujifilm G
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Nee
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
13/20 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
1:5
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
60cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
100-200mm
Minimaal brandpuntsafstand
100mm
Maximaal brandpuntsafstand
200mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/32
Minimaal diafragma
f/5.6
Maximaal diafragma
f/5.6
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
2x
Meest gebruikt voor
Landschapsfotografie
Ja
Wildfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Filtermaat
67mm
Lengte
183mm
Doorsnede
90mm
Gewicht
1050gr
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Rentals

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóóp je niet alleen het beste materiaal,je kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. Jij bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen je de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die je voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Je huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Je objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijg je mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als je de camera komt ophalen; je kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfel je bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht je binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvang je 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van je huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van je reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor je klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dien je mee te nemen als je de reservering afhaalt. Je kunt aangeven wanneer je de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huur je het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kun je contact opnemen met onze klantenservice. Als je bij je reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of je reservering valt in een weekend, ontvang je van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaal je samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat je de apparatuur in goede staat hebt teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op je rekening terug.