CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Blog

16-02-2017

Fotograferen in het bos

Fotograferen in het bos is anders dan “normale” landschapsfotografie. Vaak zijn er op een klein oppervlak tal van composities mogelijk door de verschillende structurering van de bomen. Ook kan het licht met de minuut veranderen waarbij constant nieuwe plaatjes ontstaan. Voor velen is het beste seizoen om het bos te fotograferen de herfst. Echter kan het bos in elk seizoen voor mooie plaatjes zorgen. In de herfst is het vaak een kleurenspektakel waarbij het 's winters het tegenovergestelde is; kaal en weinig kleur. Dit kan echter ook voor prachtige sfeerbeelden zorgen.

Lees verder

15-02-2017

Winnaars review-cadeaubonnen januari 2017

Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In november heeft Kenton Mokarso een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Lees verder

15-02-2017

NIEUW: Canon M6 - 77D - 800D - 18-55mm IS STM

Het is altijd weer spannend als er nieuwe camera's van een bekend merk zitten aan te komen. Op de rumour-websites gingen al de nodige verhalen rond, maar vandaag mogen we eindelijk officieel de EOS 77D, de EOS 800D en de EOS M6 systeemcamera aankondigen. Lees hier meer over deze gave camera's en uiteraard vind je op onze website alle details op het gebied van specificaties en afbeeldingen.

Lees verder

09-02-2017

Tips voor druppelfotografie

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen..., foto’s van een druppel melk of water die in een kom valt, precies vastgelegd op het moment dat de vloeistof opspat. Door het toevoegen van verschillende kleuren aan de foto ontstaan prachtige, creatieve beelden met allerlei vormen. Maar hoe leg je zoiets op het juiste moment vast? Je kunt natuurlijk gaan voor "trial and error" en proberen om op precies het juiste moment af te drukken. Met de juiste hulpmiddelen echter kun je jouw camera zó instellen dat die zélf op het juiste moment ontspant. In dit blog help ik je op weg.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg
Zopim
Heeft u een vraag?