CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 11:00 tot 22:00 uur

Blog

29-05-2017

Wanneer doe je wat met macrofotografie

Macrofotografie kan op verschillende manieren en de resultaten zijn divers. Neem nou een kevertje van, laat zeggen, één centimeter klein. Dat is toch heel wat anders dan een vlinder van een centimeter of tien? Omdat macrofotografie zo divers is, is er ook niet één juiste manier voor macrofotografie in het algemeen, dus vandaar, wanneer doe je wat?

Lees verder

23-05-2017

Wacom Intuos Pro Large review

Een Wacom tekentablet. Ik zag er eentje in gebruik, lang geleden, bij een bevriend graficus die prachtige digitale tekeningen maakte door met een speciale stylus op een enorm A3-formaat tekentablet te tekenen. Vanaf dat moment wist ik dat ik er ook een wilde hebben want in die tijd was ik zelf ook druk bezig met het ontwerpen van flyers, folders en logo’s in Adobe Photoshop en Illustrator. Dat was ergens tussen 2002 en 2005 en sindsdien werkte ik met een prachtig Wacom Intuos 2 tablet met een werkblad op A4-formaat.

Lees verder

22-05-2017

Werken met Palette Gear

Mensen die mij kennen weten dat ik ooit veertig uur per week achter een PC zat. Ik heb nooit gestudeerd voor fotografie, sterker nog, niet eens een fotografische opleiding gedaan. Nee, deze jongen is afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit als statisticus met specialisatie Kunstmatige Intelligentie. Dan beland je niet tussen de kievitsbloemen of dwaal je door de nacht. Dan zit je veertig uur per week achter drie beeldschermen. Bij verschillende werkgevers aan de slag als hardcore researcher, programmeren, dataverwerking en zelflerende voorspelmodellen bouwen. Hoe leuk die mathematische puzzels ook waren, het eiste helaas zijn tol in de vorm van RSI. Mijn armen en schouders waren niet gebouwd op veertig uur klikken en typen.

Lees verder

18-05-2017

Winnaars review-cadeaubonnen april 2017

Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In april heeft Ivor Baak een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Lees verder

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg
Zopim
Heeft u een vraag?