CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Blog

24-04-2017

Waar en hoe fotografeer je tulpen in Nederland

De lente kwam erg vroeg dit jaar door het warme klimaat. Bijna een maand eerder dan vorig jaar zelfs. De tulpen in Nederland zijn op het moment vol in bloei en nu is dan ook de beste tijd om ze te fotograferen. Ik krijg op het moment erg veel vragen van mensen waar je nou precies de juiste velden kunt vinden, vandaar hier deze korte guide compleet met wat tips hoe ze te fotograferen.

Lees verder

20-04-2017

Lichtgebruik en flitsen met een trouwreportage

We hebben het de vorige keer gehad over het feit of je zomaar trouwfotograaf wordt en hoe we daar onze awards mee winnen. Deze keer gaan we het hebben over lichtvormers en het gebruik hiervan tijdens onze trouwreportages. Je zou denken: "De zon schijnt, dus ik gebruik mijn flitser niet, er is immers voldoende licht om tot een mooie foto te komen". Toch zetten wij juist ook op die momenten vaak onze flitsapparatuur in en met name op buitenlocaties waarbij er al veel licht is.

Lees verder

18-04-2017

Bloesem fotograferen in de Betuwe

Het is nu de tijd van het jaar om in actie te komen als je het voorjaar in de Betuwe wilt ontdekken en vastleggen. De fruitbomen zitten vol in de knop en velen zijn al voorzichtig in bloei. Kortom…, bloesem in de Betuwe! In deze blog een paar tips om bloesem fraai te fotograferen.

Lees verder

13-04-2017

Professionele 360 graden panoramafotografie

Ze bestaan al een tijdje..., 360° panoramafoto’s. Tot vóór de opkomst van Virtual Reality werden deze foto’s eigenlijk alleen maar gemaakt door professionals. Men moest wel het een en ander weten om dergelijk foto’s te maken. Daarnaast waren er nog beperkte mogelijkheden om ze te "showen" en toonbaar te maken op bijvoorbeeld websites. Door de opkomst van Virtual Reality zijn 360° panoramafoto’s meer gemeengoed geworden. Er zijn zelfs camera’s die door middel van één druk op de knop een complete 360° foto maken.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg
Zopim
Heeft u een vraag?