CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur

Blog

23-02-2017

Tips voor smartphone fotografie

De camera’s van smartphones worden steeds beter…, zo goed zelfs dat je gemakkelijk hoge kwaliteit foto’s en video’s kunt maken met je telefoon. Naast alledaagse kiekjes en het maken van selfies wordt een telefoon steeds vaker gebruikt voor het maken van kleine reportages, iets wat bekend staat als ‘mojo’, oftewel mobiele journalistiek. Ook worden smartphones regelmatig ingezet voor bijvoorbeeld het filmen van vlogs. Net als voor compact camera’s, systeemcamera’s en DSLR’s zijn er inmiddels allerlei hulpmiddelen bedacht om nog betere foto’s en video’s met een smartphone te kunnen maken. In deze blog geef ik tien fotografie-tips om het beste uit je vertrouwde telefooncamera te halen!

Lees verder

16-02-2017

Fotograferen in het bos

Fotograferen in het bos is anders dan “normale” landschapsfotografie. Vaak zijn er op een klein oppervlak tal van composities mogelijk door de verschillende structurering van de bomen. Ook kan het licht met de minuut veranderen waarbij constant nieuwe plaatjes ontstaan. Voor velen is het beste seizoen om het bos te fotograferen de herfst. Echter kan het bos in elk seizoen voor mooie plaatjes zorgen. In de herfst is het vaak een kleurenspektakel waarbij het 's winters het tegenovergestelde is; kaal en weinig kleur. Dit kan echter ook voor prachtige sfeerbeelden zorgen.

Lees verder

15-02-2017

Winnaars review-cadeaubonnen januari 2017

Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In november heeft Kenton Mokarso een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Lees verder

15-02-2017

NIEUW: Canon M6 - 77D - 800D - 18-55mm IS STM

Het is altijd weer spannend als er nieuwe camera's van een bekend merk zitten aan te komen. Op de rumour-websites gingen al de nodige verhalen rond, maar vandaag mogen we eindelijk officieel de EOS 77D, de EOS 800D en de EOS M6 systeemcamera aankondigen. Lees hier meer over deze gave camera's en uiteraard vind je op onze website alle details op het gebied van specificaties en afbeeldingen.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.

Waarom CameraNU.nl?

Ecommerce Europe Trustmark Thuiswinkel Waarborg
Zopim
Heeft u een vraag?