Sebastiaan Doyer

Sebastiaan Doyer

Sebastiaan begon als jonge tiener met het fotograferen van exclusieve auto’s in de straten van Amsterdam en bij evenementen of langs het circuit. Later ging hij met het openbaar vervoer door het hele land op zoek naar de mooiste auto’s. Inmiddels heeft hij van zijn passie, zijn werk kunnen maken en mag hij in die droom auto's rondrijden!

Na zijn opleiding is hij als transportplanner aan het werk gegaan in een ploegendienst. Daardoor had hij veel vrije tijd over en zo kwam fotografie steeds meer in beeld. Na de vraag of hij bij een lokale autodealer wat occasions mocht fotograferen kwam er steeds meer op zijn pad. Sebastiaan heeft een schitterend portfolio opgebouwd en richt zich volledig op automotive fotografie voor verschillende bedrijven.

Hij vindt het belangrijk om zichzelf als fotograaf te onderscheiden en gezien te worden. Dat onderscheiden doet hij met shoots op locatie en het maken van spectaculaire ‘rolling shots’. Maar een foto moet altijd een foto blijven: het maximale uit het beeld, het minimale uit het toetsenbord. Van een tour evenement in Abu Dhabi door de woestijn tot de lokale autodealer om de hoek, voor alles met vier wielen en pk’s kun je Sebastiaan wakker bellen!

Blogs van


8 tips voor het fotograferen van auto's
Tips en inspiratie

8 tips voor het fotograferen van auto's

Ben jij gek op het spotten van auto’s, het geluid, de snelheid en alles wat er nog meer bij hoort? Lees dan deze 8 tips voor automotive fotografie!

Sebastiaan Doyer Sebastiaan Doyer
2 jaar geleden