Benro Balhoofd B1 incl. wisselplaat
Benro Balhoofd B1 incl. wisselplaat
129,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Snelkoppelingsplaat

Benro Balhoofd B1 incl. wisselplaat

Na de in 2004 door Benro ontwikkelde balhoofdseries KS and KB kwam in begin 2008 de nieuwe, tweede generatie balhoofdserie B op de markt. Dit doorontwikkeld balhoofd is verbeterd op vooral kwalitatief en precisievlak maar ook op enkele ergonomische punten op aanwijzingen van professionele fotografen. Door een combinatie van de juiste materialen en een hoge nauwkeurigheid tijdens het bewerken geeft deze nieuwe B-serie een optimale instelbaarheid welke een verbluffende stabiliteit geeft. De Benro B-serie is gemaakt voor professionals!  

Plateklem
Deze Benro ballhead is voorzien van een snelwerkende klem waarmee alle internationaal gestandaardiseerde plates gemakkelijk vastgezet kunnen worden. De extreme nauwkeurigheid van de bal zelf biedt een hoge wrijvingsdemping en draagt zorg voor een makkelijke en vloeiende beweging.

Panoramamogelijkheden & Stabiliteit
Precieze panoramabeelden kunnen gemakkelijk naderhand gekoppeld worden door de fotograaf gezien de Benro B-serie beschikt over de 360 graden ronddraaifunctie. Benro’s nieuwe design biedt een balhoofd met één knop voor een zeer gevoelige instelling voor de wrijving en één knop die het hoofd compleet fixeert zodat zelfs zware producten op de plaats blijven staan.

Kenmerken

- Bal diameter: 36mm
- Max. hoogte: 90mm
- Buis diameter (basis): 56mm
- Gewicht: 0.36kg
- Max. belasting: 12kg

Meegeleverde accessoires

- Snelkoppelingsplaat

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene kenmerken
Merk
Benro
Soort
Balhoofd
Fabrieksgarantie
5 jaar
Eigenschappen
Draagvermogen
12kg
Arca-Swiss compatibel
Ja
Schaalverdeling
Ja
Waterpas
Ja
Hoogte
56mm
Gewicht
360gr
Meegeleverde accessoires
Snelkoppelingsplaat
Ja
Opbergpouch
Nee