Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze afhaalpunten zijn geopend voor o.a. afhalen. Meer informatie

Tenba BYOB 13 Camera Insert Zwart - image 1
Tenba BYOB 13 Camera Insert Zwart - image 2
Tenba BYOB 13 Camera Insert Zwart - image 3
Tenba BYOB 13 Camera Insert Zwart - image 4

Informatie

Tenba BYOB 13 Camera Insert Zwart

Kenmerken van de Tenba BYOB 13 Camera Insert

  • Beschermt jouw camera in je eigen rugzak, koffer of handtas
  • Verwijderbare verdelers
  • Gemaakt van waterafstotend shadow ripstop nylon
  • Duurzame YKK rits
  • Afmetingen binnenkant: 33x23x13cm
  • Afmetingen buitenkant: 34x24x14cm
  • Gewicht: 363 gram

O.a. geschikt voor

Reviews (2)

Een ideale oplossing om je apparatuur onopvallend te vervoeren
Kwaliteit
Ik ben al jaren op zoek naar een (dames)tas waarin ik veilig en onopvallend een grotere hoeveelheid camera-apparatuur kan vervoeren. Hoewel er wel opties op de markt zijn, zijn die erg prijzig, moeilijk verkrijgbaar en zijn ze om wat voor reden dan ook vaak net niet helemaal wat ik zoek. Toen ik van de Tenba BYOB hoorde werd ik gelijk enthousiast en heb ik o.a. de BYOB 13 besteld, zodat ik die in een zelfgekozen tas kan doen.

Ik vervoer mijn camera’s graag met de lens erop, zodat ik wanneer dat nodig is zo snel mogelijk kan fotograferen. Deze tas biedt plaats voor:
- een Canon 5DMIII met 24-70mm lens
- een Canon 5DMI met een 50mm lens
- een reportageflitser (Canon speedlite 430ex)
- een zonnekap voor 24-70mm lens

Daarbij bieden de zijvakjes ruimte voor de nodige andere kleine spulletjes zoals batterijen, opladers, doekjes, etc.

Door de verdelers met klittenband kun je makkelijk een eigen indeling maken voor je spullen. Het viel mij vooral op dat de verdelers goed stevig en veelzijdig zijn; ik had dan ook al gauw een indeling gemaakt waar ik dik tevreden mee ben. De camera’s zitten goed en stevig vast zonder te verschuiven of tegen elkaar aan te botsen. De tas zit met de bovengenoemde spullen zo goed als vol, maar blijft mooi compact.

De buitenkant is naar wat ik denk spatwaterdicht, maar meer ook niet. De padding van de tas is dun, maar wel voldoende. De rits boven aan de tas kan makkelijk en goed open, zodat je goed bij je spullen kunt. De zijvakken en de sleutelring zijn handig en ik denk hier veel gebruik van te zullen maken.

Aangezien de BYOB 13 wanneer hij vol zit vrij groot is, zou ik voor het bestellen even goed meten en bepalen in welke tas je hem wilt vervoeren. Ik heb gekozen voor een ruime leren weekendtas (met schouderband); de BYOB past daardoor moeiteloos langs de ritssluiting en zo heb ik voldoende ruimte om naast mijn apparatuur nog wat persoonlijke spullen mee te nemen (of om zelfs nog een kleinere BYOB ernaast te plaatsen, zoals de BYOB 9). Ik ben enorm tevreden met de BYOB 13!
Voldoende ruimte voor 2 fullframe body’s met lens
Makkelijk zelf in te delen
Je kunt zo van je eigen tas een cameratas maken
Misschien iets meer padding

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires