Rotterdam Noord

Gordelweg 156, 3038 GE Rotterdam

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!

Openingstijden winkel

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Bekijk onze evenementen in en rond Rotterdam
Events
Bekijk onze evenementen in en rond Rotterdam
Lees meer

Cameranu Rotterdam Noord

Onze fotowinkel aan de Gordelweg 156 in Rotterdam is geschikt voor zowel de hobbyfotograaf als de professionele beeldenmaker. De vriendelijke medewerkers fotograferen zelf ook en geven je persoonlijk een advies op maat. Deze voormalige camerawinkel van Calumet ging in juli 2022 verder als Cameranu-filiaal.

Cameranu Rotterdam Noord - 1

Voor elke beeldmaker

De winkel aan de Gordelweg in Rotterdam richt zich op elke beeldenmaker, of je nu hobbyfotograaf ben of fulltime professional. We bieden een uitgebreid assortiment voor alles wat maar met foto en video te maken heeft. Camera's, objectieven, licht, statieven, tassen, printers, monitoren en vele accessoires vind je in ons filiaal. Onze medewerkers zijn allemaal zelf hartstochtelijke fotografen en kunnen dus perfect adviseren welke producten het beste bij jouw behoefte aansluiten.

Cameranu Rotterdam Noord - 2

Verhuur

Onze winkel biedt veel producten aan voor verhuur. Niet alleen camera's en objectieven, maar ook accessoires zoals flitsers, softboxen, reflectieschermen en statieven. Zelfs een windmachine huur je bij ons. En voor je grote klussen hebben we een uitgebreid assortiment digitale camera's en objectieven van Mamiya en Hasselblad te huur. Bekijk hier het verhuuraanbod van deze winkel.

Cameranu Rotterdam Noord - 3

Zelf dia's en negatieven scannen

In ons filiaal bieden wij een (zelf)scanservice op onze Hi-res Hasselblad Flextight scanners. Deze scanners behoren dankzij hun virtuele drumscanprincipe tot de beste scanners in de wereld. Na een korte uitleg kun je zelf aan de slag. Je kan de scanner per uur bespreken en wij zorgen dat alles klaar staat. > Lees meer

Cameranu Rotterdam Noord - 4

Tweedehands assortiment

Voor de fotograaf of filmer met een beperkt budget kan een tweedehands camera of lens de uitkomst zijn. Cameranu heeft een continu wisselend aanbod aan gebruikte apparatuur waar misschien wel die camera of lens die jij zoekt tussen zit! Op tweedehands- en demomodellen van Cameranu krijg je standaard 12 maanden garantie.

Cameranu Rotterdam Noord - 5

Lens kalibratie

Wij testen je camera en objectief op "front- en backfocus". Bij een frontfocus of backfocus ligt het scherptepunt van de lens/camera combinatie net voor of net achter het punt waarop je wilt dat het scherp is. We kunnen deze afwijking ter plekke corrigeren zodat je voortaan verzekerd bent van foto's met de scherpte precies op het juiste vlak. > Lees meer

Cameranu Rotterdam Noord - 6

Ruil je camera in

Ligt je favoriete camera of objectief buiten je budget? Ruil dan je oude toestel of lens in bij Cameranu. Je krijgt vrijblijvend een voorstel waarmee je direct je nieuwe uitrusting aanschaft. Is je camera niet meer verkrijgbaar? Misschien vind je deze in het ruime aanbod occasions.

Cameranu Rotterdam Noord - 7

De mooiste fotolocaties

Combineer een bezoek aan onze winkel met deze top 10 fotolocaties in Rotterdam! Met bijzondere architectuur, mooie kunst en verschillende culturen, zijn er genoeg fotowaardige plekken. Bekijk dé 10 mooiste fotolocaties van Rotterdam!.