Bart-Jan Verhoef

Bart-Jan Verhoef

Bart-Jan Verhoef is fotograaf, wandelaar en natuurliefhebber. Als het even kan is hij buiten te vinden met zijn camera, het liefst langs de randen van de dag in nabijgelegen natuurgebieden. Hij is geïntrigeerd door alledaagse magie: een warme pastelkleurige lucht bij zonsopkomst, een spontane ontmoeting met een vos en alle bijzonderheden die elk jaargetijde zo’n eigen karakter geven.

Sinds het uitkomen van de allereerste Olympus systeemcamera, de PEN E-P1, fotografeert Bart-Jan met de Micro Four Thirds cameras van Olympus (nu OM System). De compacte, lichtgewicht cameras die bovendien weerbestendig zijn en het brede aanbod aan hoge kwaliteit lenzen passen perfect bij zijn outdoor fotografie.

Naast de vele fotowandelingen die Bart-Jan alleen maakt, organiseert hij regelmatig wandelingen met mede-fotografen en natuurliefhebbers om elkaar te inspireren en de liefde voor de natuur en fotografie te delen. Het mooiste compliment dat je hem kunt maken is dan ook dan zijn fotografie je aangezet heeft om zelf ook op pad te gaan en met je camera de natuur te ontdekken!

Blogs van


Review OM System OM-5 systeemcamera
Productreviews

Review OM System OM-5 systeemcamera

Fotograaf Bart-Jan Verhoef heeft de OM System OM-5 systeemcamera getest. Lees de review en ontdek hoe de OM-5 in de praktijk is!

Bart-Jan Verhoef Bart-Jan Verhoef
1 jaar geleden