Dylan Shu

Dylan Shu

Dylan Shu is een landschaps-, reis- en lifestyle fotograaf uit Nederland. Wat drie jaar geleden begon als een hobby veranderde al snel in een fotografie- en reisverslaving. In 2018 maakte hij een rondreis door Thailand, met een oude Samsung als camera. Hij verdiepte zich in fotografie, het bewerken van foto’s en Instagram. Sindsdien kreeg reizen voor Dylan een hele andere betekenis.

Het maakt niet veel uit of het nu een kleine weekendtrip of een grote reis is, Dylan kan zich geen leven meer voorstellen zonder een camera in zijn hand. Hij besteedt veel tijd “on the road” om de mooiste locaties op onze planeet te ontdekken. Met als doel om mooie momenten zo mooi mogelijk vast proberen te leggen.

Dylan heeft een grote voorkeur voor berglandschappen in combinatie met een “moody” stijl. Hij probeert dit ook altijd terug te laten komen in zijn foto’s. Waar de meeste mensen er op uit gaan als het lekker weer is met een zonnetje, geniet hij er juist van wanneer er mist, laaghangende bewolking of regen is. Dit om juist de mysterieuze beelden te creëren die ik in mijn hoofd heb.

Blogs van


10 tips voor fotobewerking in Adobe Lightroom
Tips en inspiratie

10 tips voor fotobewerking in Adobe Lightroom

In dit blog vertelt Dylan Shu over 10 verschllende punten waar je rekening mee kunt houden tijdens het bewerken van landschapsfoto's in Adobe Lightroom!

Dylan Shu Dylan Shu
2 jaar geleden
10 tips voor betere dronefoto's
Tips en inspiratie

10 tips voor betere dronefoto's

Hoe bereid je je voor? En waar let je op? Wat zijn handige instellingen? In dit blog geeft Dylan Shu tips waarmee jij je dronefoto's kunt verbeteren!

Dylan Shu Dylan Shu
2 jaar geleden