Skyline-fotografie op hoogte in Rotterdam

Skyline-fotografie op hoogte in Rotterdam

Ellen Van Den Doel | World Port Center | 27 september 2024

Geef je op voor de Workshop Skyline-fotografie op hoogte in Rotterdam en leer vanaf een fantastische locatie de meest schitterende skyline-foto's schieten. Onder leiding van Ellen van den Doel zoek je de grenzen van je camera op en ga je aan de slag tijdens het blauwe uurtje.
Lees meer Lees minder
0 / 5
(0) Geen reviews
109,-

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Wat ga je doen?

De workshop start op de begane grond in de omgeving van Hotel New York. Hierna eet je met de groep een lekker broodje in het restaurant van het World Port Center. Dit is bij de prijs van de workshop inbegrepen. Na de broodmaaltijd ga je naar het balkon op 123 meter hoogte waar je de rest van de avond aan de slag gaat. Rond 18:51 uur gaat de zon onder, waarna het blauwe uurtje aanbreekt wat je verzekert van schitterende plaatjes.

Wat ga je leren?

Hoewel het uitzicht fantastisch is, is het fotograferen met lange sluitertijden op zo'n hoogte niet gemakkelijk. Ellen leert je de grenzen van je camera op te zoeken in ISO versus sluitertijd.

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop geschikt?

De Skyline-fotografie workshop is geschikt voor jou als je geen last hebt van hoogtevrees, je jouw camera goed kunt bedienen en je op de hoogte bent van de werking van sluitertijden en diafragma's. Verder moet je goed ter been zijn. Houd ook de weersvoorspelling in de gaten en kleed je daarnaar.

Wat neem je mee?

Tijdens de workshop heb je jouw camera met standaard lens of groothoek lens, een statief en afstandsbediening nodig. Als je deze hebt, zijn grijsverloopfilters en circulaire polarisatiefilters ook handig om mee te nemen. Om optimaal te kunnen genieten van de workshop in het donker, raden we je aan om minimaal twee accu's mee te nemen. Door gebruik te maken van lange sluitertijden raakt de accu van de camera sneller leeg dan gebruikelijk.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals slecht weer, ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. Je ontvangt je betaling van ons retour. Via onze website kun je een eventuele alternatieve datum boeken.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
  • Broodje
Ellen Van Den Doel

Over de instructeur

Voor Ellen is fotograferen een belangrijk onderdeel van haar leven. Na een lange dag gaat ze graag de natuur in om te genieten van het prachtige landschap. Vooral als de lucht mooi kleurt zoals rond zonsondergang en zonsopkomst. Ze vindt het erg leuk om haar kennis over te brengen. Het geven van fotografieworkshops is voor haar dan ook een logisch gevolg.

Beschikbare locaties

World Port Center

Wilhelminakade 901 , 3072 AP Rotterdam

Vrijdag 27 september |  -

13 van de 20 plaatsen beschikbaar 13 van de 20 beschikbaar
109,-

Zelf meenemen

Checklist