Creatieve Urbex Photowalk Rotterdam

Creatieve Urbex Photowalk Rotterdam

Arnold van der Zee | Cameranu Rotterdam | Meerdere datums

Deze photowalk is compleet anders dan de photowalks die je gewend bent. Het gebied waar je gaat fotograferen heeft een uiterst kunstzinnig en urbexachtig karakter. Wil jij uit je comfortzone worden getrokken en creatief leren fotograferen? Sluit je dan aan bij deze Creatieve Urbex Photowalk.
Lees meer Lees minder
0 / 5
(0) Geen reviews
89,-

Beeld impressie

Toon meer Toon minder

Hoe ziet de dag eruit?

Wat ga je doen?

De workshop start in onze winkel in Rotterdam. Onder het genot van een kop koffie of thee luister je hier eerst naar een stuk theorie door instructeur Arnold van der Zee. Hierna ga je de stad in. Rotterdam is een heel veelzijdige stad en de binnenstad is voor velen wel bekend. Tijdens de photowalk ga je op pad in een veel minder bekend gedeelte van Rotterdam: Rotterdam West. Hier heeft Arnold een creatieve route uitgezet en ga je langs de Brutus Garden beeldentuin. Daarnaast bezoek je een creatieve ruimte waar je veel kunstzinnige objecten tegen gaat komen: een heel inspirerende omgeving die niet mag ontbreken. Hier krijg je ook weer een lekker bakje koffie of thee.

Wat ga je leren?

In het theoriegedeelte behandelt Arnold onderwerpen als HDR, zwart-witfotografie, contrast en compositie. Tijdens de photowalk loop je langs industriële locaties en urbexgebouwen die zich heel goed lenen voor HDR- en zwart-witfotografie. Natuurlijk komt kleur ook aan bod en leer je de juiste sfeer vast te leggen. Je creativiteit zal zich zeker ontwikkelen tijdens deze workshop en in combinatie met de techniek ga je tot bijzondere resultaten komen.

Programma

  • 12:30 Ontvangst/theorie
  • 13:30 Praktijk
  • 16:30 Afsluiting

Praktische informatie

Wat neem je mee?

Naast je camera met kit- en telezoomlens, minimaal twee volle accu's en lege geheugenkaarten is een statief echt noodzakelijk voor de photowalk.

Let op

Deze workshop is buiten. Het is daarom van belang dat je over een goede conditie beschikt en goed ter been bent.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals slecht weer, ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. Je ontvangt je betaling van ons retour. Via onze website kun je een eventuele alternatieve datum boeken.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
  • Entree expositie
Arnold van der Zee

Over de instructeur

Arnold is een veelzijdige fotoprofessional die zijn passie voor fotografie deelt met fotografieliefhebbers uit heel Nederland. Met zijn workshops, cursussen en levendige fotocommunity leert Arnold enthousiastelingen de kneepjes van het vak. Bovendien put hij uit jarenlange ervaring in het uitvoeren van bedrijfsmatige foto-opdrachten.

Beschikbare locaties

Cameranu Rotterdam

Vierhavensstraat 29 , 3029 BB Rotterdam

Zaterdag 22 juni |  -

9 van de 10 plaatsen beschikbaar 9 van de 10 beschikbaar
89,-

Zaterdag 20 juli |  -

10 van de 10 plaatsen beschikbaar 10 van de 10 beschikbaar
89,-

Zaterdag 5 oktober |  -

9 van de 10 plaatsen beschikbaar 9 van de 10 beschikbaar
89,-

Zelf meenemen

Checklist