Caruba W-160 Macro Focusing Rail
Caruba W-160 Macro Focusing Rail
80,95
68,81 na korting

Acties en services bij dit product

15% korting

Tijdens onze vakantiegeldacties ontvang je 15% korting op dit product met de 24VAKCARUBA actiecode. De actie loopt van 16 mei t/m 20 juni 2024.
Meer informatie

Productinformatie

Caruba W-160 Macro Sliding Plate

Met de Caruba W-160 Macro Focusing Rail wordt het maken van haarscherpe macrofoto's net even wat makkelijker gemaakt. Een veelgebruikte techniek bij macro-fotografie is focus stacking. Hierbij maak je meerdere foto's van je onderwerp terwijl je de camera steeds een klein beetje naar voor of naar achteren verplaatst. Door de scherpstelling niet aan te passen, verschuift de scherpstelling op je onderwerp steeds een heel klein beetje. In een fotobewerkingsprogramma zijn de afbeeldingen vervolgens te combineren. Zo krijg je veel meer scherpte in je afbeelding dan je normaal gesproken bij macrofoto's hebt.


Makkelijke bediening

De Macro Sliding Plate is eenvoudig in te stellen. Bovenop zet je met behulp van het draaiwiel je camera vast op de 1/4 inch aansluiting. Met de Arca-swiss koppelingsplaat zet je de sliding plate bovenop je statiefkop. Met de twee draaiknoppen die je aan de voor- en achterkant hebt, verplaats je jouw cameraopstelling nauwkeurig steeds iets naar voren of naar achteren. De afstandsindicator die op de zijkant is geplaatst, geeft je goed overzicht over de afstanden.

Kenmerken van de Caruba W-160 Macro Sliding Plate

  • Voor het makkelijk stacken van foto's bij macro-fotografie
  • Voorzien van duidelijke afstandsindicatie
  • Arca-swiss compatibele koppelingsplaat

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Caruba
Type product
Macro adapter
Fabrieksgarantie
3 jaar