Door drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn uiteraard open.

Canon OC-E4A Off Camera Shoe Cord (met Multi-Function Shoe)

Geen reviews
| #3337167
219,-
Pre-order nu!
Of betaal 73,- in

Acties en services bij dit product

Flitser inruilen?

Ruil je flitser in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je flitser naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

 • Shoe Cover
 • Shoe Cap
 • PMU (Printed Matter Unit)
 • Gebruikershandleiding

Canon OC-E4A Off Camera Shoe Cord

De Canon OC-E4A Off Camera Shoe Cord is een multifunctionele kabel voor op de hotshoe-aansluiting van jouw Canon R systeemcamera met een Multi-function shoe en wordt met het andere eind onder de compatibele accessoires bevestigd. De Canon OC-E4A Off Camera Shoe Cord biedt uitstekende compatibiliteit met een scala aan Canon-accessoires, waaronder de Canon DM-E1D Stereo microfoon, Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter, Canon ST-E10 Speedlite Transmitter en de Canon Speedlite EL-5 flitser.

De kabel maakt het mogelijke deze accessoires moeiteloos met je camera te verbinden, waardoor je meer creatieve mogelijkheden hebt bij het vastleggen van foto's en video's. Met deze handige kabel kun je de accessoires tot een afstand van 80 centimeter los van jouw camera gebruiken. De accessoire-connector is voorzien van een 1/4" schroefdraadaansluiting.

Met de Canon DM-E1D Stereo microfoon kun je hoogwaardige geluidsopnamen maken, terwijl de Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter extra functionaliteit toevoegt aan je camera-set-up. Daarnaast kun je met de Canon Speedlite EL-5 flitser profiteren van geavanceerde belichtingsmogelijkheden.

Betrouwbare en veilige verbinding

De Canon OC-E4A Off Camera Shoe Cord zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding tussen je camera en deze accessoires. Hierdoor kun je ze op een optimale positie plaatsen voor de gewenste resultaten. Of je nu professionele audio-opnamen wilt maken, extra verlichting wilt toevoegen of nieuwe creatieve effecten wilt verkennen, deze kabel biedt de perfecte oplossing voor het uitbreiden van je camera set-up. 

Audio ondersteuning

De OC-E4A kabel ondersteunt 2-kanaals audio, waardoor je video's opneemt met geluid. Dit stelt je in staat om gebruik te maken van de Canon DM-E1D Stereo microfoon en tegelijkertijd de flexibiliteit te hebben om deze op een geschikte positie te plaatsen voor optimale geluidsopname tijdens het filmen. De Canon DM-E1D Stereo microfoon vind je onder "Accessoires". 

Weerbestendig

De Canon OC-E4A Off Camera Shoe Cord is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen stof en water, waardoor je de kabel met vertrouwen kunt gebruiken in alle weersomstandigheden. Of het nu regent of stoffig is, deze kabel blijft zonder enige problemen betrouwbaar functioneren.

Conventionele Speedlite flitsers gebruiken

Combineer de OC-E4A met de Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter om het mogelijk te maken om conventionele Speedlite flitsers te gebruiken op jouw Canon R systeemcamera met een Multi-function shoe. De AD-E1 is licht van gewicht, krijgt zijn voeding van de camera via de OC-E4A kabel. Speedlite flitsers worden niet van stroom voorzien via de OC-E4A. De Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter vind je onder "Accessoires".

Geavanceerde draadloze flitsbediening met Canon OC-E4A en ST-E10

Naast de eerder genoemde accessoires is de Canon OC-E4A Off Camera Shoe Cord ook compatibel met de Canon ST-E10 Speedlite Transmitter. Met deze combinatie kun je draadloos je Canon Speedlite-flitser aansturen voor geavanceerde verlichtingsmogelijkheden. De Canon ST-E10 Speedlite Transmitter biedt een breed scala aan functies, zoals het regelen van de flitsinstellingen, het instellen van de flitsergroepen en het synchroniseren van meerdere flitsers. Door de Canon OC-E4A Off Camera Shoe Cord te gebruiken in combinatie met de Canon ST-E10 Speedlite Transmitter, kun je jouw flitser op een afstand bedienen en volledige controle hebben over je belichting, zelfs wanneer de flitser niet rechtstreeks op je camera is gemonteerd. DE  Canon ST-E10 Speedlite Transmitter vind je onder "Accessoires".

Kenmerken van de Canon Off Camera Shoe Cord OC-E4A

 • Geschikt voor Canon R systeemcamera's met een Multi-function shoe (waaronder de EOS R3, R7, R10, R6 Mark II, R8 en R50)
 • compatibel met Canon-accessoires zoals de Canon DM-E1D Stereo microfoon, Canon AD-E1 Multi-Function Shoe Adapter, Canon ST-E10 Speedlite Transmitter en Canon Speedlite EL-5 flitser
 • Accessoire connector voorzien van een 1/4" schroefdraadaansluiting 
 • Kabellengte 80 centimeter
 • Zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding tussen je camera en accessoires
 • Ondersteunt 2-kanaals audio, waardoor je video's kunt opnemen met geluid en gebruik kunt maken van de Canon DM-E1D Stereo microfoon
 • Weerbestendig

O.a. geschikt voor

Inhoud van de doos

 • Shoe Cover
 • Shoe Cap
 • PMU (Printed Matter Unit)
 • Gebruikershandleiding

Specificaties

Algemeen
Merk
Canon
Type kabel
Sync-kabel
Fabrieksgarantie
2 jaar
Connectiviteit
Connectors
Multi-function shoe
Eigenschappen
Haakse aansluiting
Nee
Verguld
Nee
Ferriet-kraal
Nee
Lengte
80cm
Gewicht
150gr
Kleur
Zwart
Draadtype
Rond

Accessoires