DJI Mini 4 Pro drone (met Smart Remote Controller)
DJI Mini 4 Pro drone (met Smart Remote Controller)
999,-
939,-

DJI Mini 4 Pro drone (met Smart Remote Controller)

14 reviews
| #3346356
999,-
939,-
Morgen gratis in huis
Of betaal 313,- in
Let op! Geld lenen kost geld

Acties en services bij dit product

Vlieg veilig met een opleiding!

Bekijk alle opleidingen van de Drone Flight Academy.
Meer informatie

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

 • Intelligent Flight Battery
 • Extra paar reservepropellers
 • Gimbal-protector
 • 6 reserve schroeven
 • Schroevendraaier
 • Propeller beschermer
 • Type-C naar Type-C PD kabel
 • DJI RC-RM331 Smart Remote Controller (DJI RC-2)
De DJI Mini 4 Pro drone wordt standaard met een USB Type-C naar USB Type-C kabel geleverd waarmee je de accu in de drone oplaadt. 

DJI Mini 4 Pro drone (met Smart Remote Controller)

De DJI Mini 4 Pro is een indrukwekkende compacte en opvouwbare drone met tal van geavanceerde functies die we eerder hebben gezien in de DJI Air 3 drone. De drone is uitgerust met een 1/1.3-inch CMOS-sensor en een lichtsterk diafragma van f/1.7 voor gedetailleerde foto's en video's bij weinig omgevingslicht. Dual Native ISO Fusion zorgt zelfs in uitdagende lichtomstandigheden voor een uitstekende beeldkwaliteit. De drone neemt indrukwekkende 4K/60fps HDR-video's op met levendige kleuren en een groot dynamisch bereik.

Voor slow motion opnames is er een optie voor 4K/100fps opnames. De drone is uitstekend in het ontwijken van obstakels uit alle richtingen, wat zorgt voor veilige vluchten. Met ActiveTrack 360° kun je onderwerpen autonoom volgen voor creatieve opnamen. Voor post-productie ondersteunt de drone 10-bit D-Log M en HLG opnameopties, wat een breed kleurbereik biedt voor flexibele bewerking. Ondanks de geavanceerde functies blijft de drone compact en weegt minder dan 249 gram, waardoor hij perfect is voor liefhebbers die veel onderweg zijn.


Enkele hoogtepunten van de DJI Mini 4 Pro drone:

 • 48 megapixel RAW foto’s
 • 1/1.3-inch CMOS-sensor
 • HDR-video in 4K/60fps 
 • 4K video's met 60fps of slow motion in Full HD met 100fps
 • 4x digitale zoom in Full HD of 3x digitale zoon in 4K, om onderwerpen dichterbij vast te leggen
 • Night Shot Video
 • Dual Native ISO Fusion
 • Vast diafragma van f/1.7
 • True Vertical Shooting, voor het maken van verticale opnamen
 • 10-bit D-log en 10 bit HLG kleurprofielen
 • APAS 5.0 (Advanced Pilot Assistance System)
 • Omni-directionele obstakeldetectie  
 • ActiveTrack 360°
 • C0 gecertificeerd door EASA (Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart)

Haarscherpe foto's en video's

Met de DJI Mini 4 Pro maak je 48 megapixel foto's en is het mogelijk te fotograferen in RAW. Daarnaast maak je videobeelden in 4K kwaliteit met 60 frames per seconde of slow motion in Full HD met 100fps. De gimbal zorgt voor stabiele beelden. De zoom-functie brengt je dichter bij je onderwerp zonder de compositie of afstand aan te moeten passen.

Night Shot Video

De Night Shots functie van de Mini 4 Pro vertegenwoordigt een aanzienlijke vooruitgang in videografie bij weinig licht. Deze functie maakt gebruik van een verbeterd ruisreductie-algoritme, dat een cruciaal onderdeel is bij het vastleggen van hoogwaardige video's in uitdagende lichtomstandigheden, met name 's nachts of in omgevingen met weinig licht.

Vertical Shooting

Met de Vertical Shooting modus maak je gedetailleerde opnamen zonder beeldkwaliteit in te leveren. De opnamen zijn direct geschikt om op socialmediakanalen te delen. 

Kleurprofielen

Met de Mini 4 Pro drone heb jij de kracht van 10-bit D-log en 10-bit HLG kleurprofielen binnen handbereik. Deze functies geven meer controle en flexibiliteit over jouw opnames. Met het 10-bits D-log kleurprofiel kun je je opnamen tot in de kleinste details aanpassen en perfectioneren tijdens de nabewerking. Dit zorgt ervoor dat je de lichte en donkere delen van je opnamen nauwkeurig afstellt, waardoor je prachtige beelden krijgt. Aan de andere kant biedt het 10-bit HLG kleurprofiel de mogelijkheid om direct uit de drone beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR) vast te leggen. Je geniet meteen van levendige en gedetailleerde beelden zonder uitgebreide nabewerking.

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen

Advanced Return to Home (RTH), Low Battery RTH en omnidirectionele obstakeldetectie zijn allemaal geïntegreerd in de Mini 4 Pro om obstakels in alle richtingen te detecteren en een veilige vlucht te garanderen. De algoritmen voor het Advanced Pilot Assistance System (APAS 5.0) helpt met soepele ontwijkende bewegingen. Hierdoor vermijdt de Mini 4 Pro obstakels zelfs in complexe omgevingen en bij hogere snelheden.

Ontdek de mogelijkheden van ActiveTrack 360° 

ActiveTrack 360° is een geweldige functie waarmee het maken van filmische opnamen nog gemakkelijker wordt. Met de nieuwe Trace Mode kan de Mini 4 Pro een onderwerp autonoom volgen, zodat het in beeld blijft, waar het ook heen gaat. Dit opent een wereld aan creatieve mogelijkheden voor het vastleggen van dynamische en boeiende beelden.

Waypoint Flight-functie

Met de Waypoint Flight-functie plan je geautomatiseerde en precieze vluchtroutes voor de drone. Door waypoints op de kaart te markeren, bepaal je eenvoudig de gewenste vliegroute, inclusief hoogte, snelheid en eventuele stops op specifieke locaties. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurige luchtopnames vast te leggen, herhaalbare vluchtpatronen te creëren en unieke camerabewegingen te realiseren.

Cruise Control

Gebruik de Cruise Control-functie om de drone moeiteloos in elke richting te laten vliegen zonder voortdurend aan de besturingssticks te hoeven zitten. Dit maakt langeafstandsvluchten eenvoudiger en vermindert trillingen tijdens handmatige besturing, waardoor je vloeiendere camerabewegingen bereikt.

Automatische terugkeerfunctie

Met de automatische terugkeerfunctie berekent de drone automatisch de veiligste en meest efficiënte route terug naar het startpunt (homepoint). Door de voordelen van geavanceerde RTH en traditionele RTH te combineren, kan de drone obstakels op de terugkeerroute moeiteloos ontwijken. Als er obstakels worden gedetecteerd op de terugkeerroute, kiest de drone automatisch een alternatieve weg om deze te vermijden. Hierdoor wordt de veiligheid verhoogd en het risico op botsingen tijdens de terugkeer geminimaliseerd. 

O4 Videotransmissie

Dankzij de DJI O4 videotransmissie kan de Mini 4 Pro signalen stabiel overbrengen over een afstand van maximaal 20 kilometer. Dit maakt het mogelijk om een levendige 1080p/60fps HD live-feed met hoge framesnelheden te ontvangen, waardoor de Mini 4 Pro nog responsiever is op je bediening en jij een levendigere videoweergave op je scherm krijgt.

Lange vliegtijd

De vliegtijd van de Mini 4 Pro is uitstekend. Hij gaat maar liefst 34 minuten mee. Je kunt meer dan een half uur vliegen zonder op te laden. Deze drone heeft een indrukwekkende topsnelheid van ruim 55.5 kilometer per uur. Met deze snelheid kun je snel en behendig door de lucht manoeuvreren, voor spannende vluchten en dynamische beelden.

QuickTransfer

Breng snel foto's en video's over naar je smartphone zonder de afstandsbediening te koppelen.

LightCut

Met de LightCut-app op je smartphone beschik je over een snelle preview van clips en AI-gebaseerde One-Tap Edit, zonder dat je het beeldmateriaal hoeft te downloaden. Hierdoor bespaar je kostbare opslagruimte op je telefoon. Ontdek speciaal ontworpen sjablonen voor ActiveTrack, MasterShots en QuickShots en creëer moeiteloos verbluffende luchtopnames die indruk maken.

DJI RC-RM331 Smart Remote Controller

Deze lichtgewicht DJI RC-RM331 Smart Remote Controller heeft een ingebouwd scherm, waardoor je jouw telefoon voor andere dingen kunt gebruiken.

Touchscreen

De DJI RC Smart Remote Controller is uitgerust met een intuïtief 5.5 inch touchscreen. Het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Knoppen

De afstandsbediening is voorzien van een overzichtelijk knoppenpaneel met een focus-knop, recordknop, camera control dialknop, gimbal dialknop, vliegmodusknop, vliegpauze- en RTH-knop en de C1- en C2-knoppen die je naar wens van een functie voorziet. Met de control sticks bestuur je jouw drone.

Stroomvoorziening

De DJI RC smart remote heeft een ingebouwde 5200mAh accu die je in 1.5 uur oplaadt. Volledig opgeladen gaat de afstandsbediening 4 uur mee. Je laadt de accu op via USB-C.        
           

O4 Videotransmissie

Bij gebruik met drones die O4 transmissie ondersteunen, zoals DJI Mini 4 Pro, kan de RC-RM331 Smart Remote een 1080p/60fps HD live-feed met hoge framesnelheden leveren met een maximale  transmissieafstand van 20 km voor een soepelere besturing en veiligere vlucht.

Vlieg verantwoord

Wanneer je wilt vliegen met de Mini 4 Pro, dan moet je jezelf registreren bij de RDW. Dit doe je door een exploitantnummer voor je drone aan te vragen. Als je dit nummer van de RDW hebt ontvangen dan is het verplicht om deze met een sticker of brandplaatje op de drone aan te brengen. Door zijn lage gewicht heb je voor de Mini 4 Pro (bij gebruik van de standaard meegeleverde accu) geen vliegbewijs en vaardigheidsbewijs nodig, mag je vliegen boven mensen en gebouwen, maar niet boven menigten. Als hobby vlieger in de Open categorie gelden er zeker wel een aantal algemene spelregels. Daarom adviseren wij je om een droneopleiding te volgen om jezelf bekend te maken met de regels die er zijn voor het vliegen met drones.

Kenmerken van de DJI Mini 4 Pro drone (met Smart Remote Controller)

 • Compacte drone van < 249 gram
 • Maximale snelheid van 55.5km per uur (onder ideale omstandigheden)
 • Batterijduur van 34 minuten (onder ideale omstandigheden)
 • Maximaal bereik van 20km (onder ideale omstandigheden) bij 1080p/60fps
 • True Vertical Shooting 
 • Fotograferen in RAW
 • Night Shot Video
 • Dual Native ISO Fusion
 • APAS 5.0 (Advanced Pilot Assistance System)
 • 4K video met 100fps
 • HDR video tot 4K met 60fps
 • Omni-directionele obstakeldetectie  
 • ActiveTrack 360°
 • 10-bit D-log en 10 bit HLG kleurprofielen
 • DJI O4 videotransmissie 
 • Afmetingen van: 148×94×64mm (opgevouwen), 298×373×101mm (uitgevouwen met propellers)


Helaas is de Intelligent Flight Battery Plus, die de vliegtijd van de Mini 4 Pro kan verlengen, niet verkrijgbaar in Europa.

Regels en compatibiliteit

Vliegen met een drone is mooi, maar houd er rekening mee dat dit onderhevig is aan regels en wetten. Het is bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld,  boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegen, havens en mensenmassa’s te vliegen en buiten VLOS (Visual Line of Sight). Bij de meeste dronefabrikanten staan op de website de nodige tips met betrekking tot vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Lees je goed in voordat je gaat vliegen, dit voorkomt ongemak. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Veel drones zijn (ook) te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibiliteit tussen de app en je smart device hangt af van de versie van het besturingssysteem waar je smartapparaat op draait. Omdat dit regelmatig verandert, nemen wij dit niet op in onze informatieverschaffing. Voor een zo correct mogelijk overzicht van ondersteunde apparaten en besturingssystemen kun je terecht op de website van de fabrikant.

Meegeleverde accessoires

 • Intelligent Flight Battery
 • Extra paar reservepropellers
 • Gimbal-protector
 • 6 reserve schroeven
 • Schroevendraaier
 • Propeller beschermer
 • Type-C naar Type-C PD kabel
 • DJI RC-RM331 Smart Remote Controller (DJI RC-2)
De DJI Mini 4 Pro drone wordt standaard met een USB Type-C naar USB Type-C kabel geleverd waarmee je de accu in de drone oplaadt. 

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene kenmerken
Merk
DJI
Model
Mini 4 Pro
Inclusief camera
Ja
Inclusief gimbal
Ja
Wet- en regelgeving
Subcategorie
A1
RDW registratie nodig
Ja
Vliegbewijs nodig
Nee
Vaardigheidsbewijs nodig
Nee
Geadviseerd voor
Geadviseerd voor
Beginners
Prestaties
Vliegtijd op accu lading
34 minuten
Vermogen accu drone
2590mAh
Maximale vliegsnelheid
16m/s
Maximale windweerstand
10.7m/s
Home functie
Ja
Controller
Remote ID
Ja
Frequentie controller
2.400-2.483GHz, 5.725-5.850GHz
Sensor
Type sensor
1/1.3"
Technologie
CMOS
Foto en video
Full HD
Ja
Ultra HD / 4K
Ja
6K
Nee
8K
Nee
Videoformaten
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/100*fps, FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/100*/200*fps
Maximale videoresolutie
3840×2160 pixels
Bestandsformaat video
MP4
Compressiemethode
MP4 (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
Bestandsformaat foto's
JPEG/DNG (RAW)
Burst-functie
Ja
Resolutie foto's
48 megapixel
Lens
Brandpuntsafstand
24mm
Beeldhoek
82.1°
Diafragma
f/1.7
Draadloze opties
Wifi
Nee
GPS
Ja (+ Galileo en BeiDou)
Geheugen en opslag
Type geheugen
Micro SD, intern
Fysieke eigenschappen
Afmetingen
14.8 × 9.4 × 6.4cm
Gewicht
249gr
Fabrieksgarantie
2 jaar
Hardware
Ja
Toon alle specificaties