Blackmagic DeckLink 4K Extreme
Blackmagic DeckLink 4K Extreme
1.019,-
  • Blackmagic DeckLink 4K Extreme

Blackmagic DeckLink 4K Extreme

Geen reviews
| #415394
1.019,-
Tijdelijk uitverkocht
Of betaal 339,67 in
Let op! Geld lenen kost geld

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Breakout-kabel
- HDMI-bracket
- Software
- Afkomstig van Blackmagic Design
- Twee jaar garantie

Blackmagic DeckLink 4K Extreme

De Blackmagic DeckLink 4K Extreme beschikt over twee SDI inputs welke ondersteuning bieden voor 6G en 3G mogelijkheden welke in te stellen zijn via het Blackmagic controlepaneel. Wanneer de meest recente firmware-updates zijn toegepast bent u in staat tot het verwerken van 4K in 4:2:2 of UHD 4K, YUV in 4:2:2 met een single-link 6G-SDI. In deze setup wordt de tweede input uitgeschakeld. Tevens kunt u via de HDMI aansluiting aanspraak maken op 4K in 4:2:2.

Zelfs 3D
Wanneer u de configuratie van de Blackmagic DeckLink 4K Extreme instelt op 3G-SDI kunt u gebruik maken van single-link 1080p RGB in 4:4:4 en ingesteld op HD-SDI kan er gebruik worden gemaakt van single-link 1080p in 4:2:2 of dual-link 1080p in 4:4:4. Tevens zijn de SDI inputs geschikt voor het werken met 2D en 3D stereoscopische beelden.

Overige aansluitingen
Verder heeft u nog de beschikking over 2 SDI en 1 HDMI uitgangen, component, composiet, S-Video, XLR en RS-422 aansluitingen en de mogelijkheid tot genlocking via een breakout kabel. De Blackmagic DeckLink 4K Extreme heeft daarnaast een interne SD/HD keyer en is in staat tot up/down/cross conversie in broadcastkwaliteit. De kaart is compatibel met Mac, Windows en Linux gebaseerde werkstations en media servers en ondersteund een zeer uitgebreide lijst aan software. 

Op de website van Blackmagic Design kunt u meer infomatie vinden over dit product net als een uitgebreid overzicht aan ondersteunde software.

Kenmerken

- Compatible met Mac, Windows en Linux
- Voor bewerking van 4K videobeelden
- 2D en 3D stereoscopische beelden

Meegeleverde accessoires

- Breakout-kabel
- HDMI-bracket
- Software
- Afkomstig van Blackmagic Design
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Blackmagic Design
Fabrieksgarantie
2 jaar