Tweedehands camera's en objectieven

Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer goede staat. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenCamera en grip in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en flitser.
Belangrijkste eigenschappenVideocamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Inclusief Sony ECM-674 Shotgun microfoon, 2 BP-U60 acc's, BC-U1 lader, grote oogschelp, GripRemote, LCD-zoeker, AC-adapter en RMT-845.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Heel iets stof in het objectief, uiteraard niet zichtbaar op de foto. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Free shipping from

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, zonnekap en buidel. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder geen gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en vaste zonnekap.

Free shipping from

 €50
Viewing 8 out of 216 products
Zopim
Chat with us