Boomkikkerfotografie
Volgeboekt

Boomkikkerfotografie

Jeroen Stel | Achterhoek | 23 June 2024

In Nederland zijn boomkikkers zeer zeldzaam. Deze kikkersoort heeft iets exotisch over zich, met zijn felgroene kleur en zuignapjes aan de poten. Onze workshop vindt plaats in de Achterhoek, in een van de laatste natuurgebieden waar deze bijzondere kikker nog te vinden is. Wil jij ook leren hoe je deze guitige diertjes mooi vastlegt? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!
Read on Lees minder
0 / 5
(0) No reviews
99,-

Beeld impressie

Hoe ziet de dag eruit?

Theorie

Bij het verzamelpunt maken we eerst even kennis met elkaar en zal Jeroen het een en ander uitleggen.

Praktijk

We gaan het natuurgebied in waar de boomkikkers leven. Vanwege hun bijzonder goede camouflage zijn ze soms moeilijk te vinden. Jeroen is al jaren bekend met het gebied en weet de boomkikkers altijd weer voor je op te sporen. Het is een mooi divers gebied met kikkerpoelen, struwelen en hooiland. Door middel van praktische opdrachten leer je ter plekke hoe je de boomkikkers het beste kunt fotograferen. Daarnaast is de omgeving ook zeer rijk aan allerhande macro-onderwerpen, zoals bijzondere libellen, diverse wilde bloemen en prachtige vlinders waaronder de ijsvogelvlinder.

Programma

  • Verzamelen om 9:00 uur
  • Korte uitleg
  • Praktijk

Praktische informatie

Aanvang

We verzamelen om 9:00 uur op een locatie in de Achterhoek. De exacte plek ontvang je een paar dagen van tevoren.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor de beginnende fotograaf vanaf 16 jaar die zijn camera en de beginselen van het fotograferen kent. Je beschikt over een goede conditie en bent goed ter been. De workshop is namelijk buiten.

Wanneer gaat een event wel of niet door?

Mocht een event vanwege omstandigheden - zoals slecht weer, ziekte of te weinig deelnemers - toch niet doorgaan, dan laten we dat 3 dagen voor het evenement aan je weten per e-mail. Je ontvangt je betaling van ons retour. Via onze website kun je een eventuele alternatieve datum boeken.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Koffie en thee
Jeroen Stel

Over de instructeur

Jeroen Stel is professioneel natuur- en wildfotograaf. Hij heeft een voorliefde voor weidevogels, hazen, amfibieën en insecten. Jeroen levert kwaliteit op een continue basis en weet op te vallen. Hij gaat niet voor de lucky shots maar werkt projectmatig en vaak voor lange periodes aan één onderwerp om dit dan echt uit te diepen. Ook geeft Jeroen regelmatig workshops.

Beschikbare locaties

Achterhoek

,

Sunday 23 June |  -

4 van de 10 plaatsen beschikbaar 4 van de 10 beschikbaar
99,-

Zelf meenemen

Checklist