Alpha - 1
Alpha - 2

Alpha

In 'Alpha' zie je drie portretten van gepassioneerde professionals die vertellen over de indrukwekkende projecten waarmee ze bezig zijn. Elk op een eigen manier en in een eigen genre. De portretten geven je een kijkje in de keuken van de drijfveren en de motivaties van deze inpirerende mensen.

Alpha

In 'Alpha' zie je drie portretten van gepassioneerde professionals die vertellen over de indrukwekkende projecten waarmee ze bezig zijn. Elk op een eigen manier en in een eigen genre. De portretten geven je een kijkje in de keuken van de drijfveren en de motivaties van deze inpirerende mensen.Lees de ervaringen van Olivier Groot en Nia Ravichandran
over de Sony A7R V en de A7 IV systeemcamera's

Lees de ervaringen van Olivier Groot en Nia Ravichandran over de Sony A7R V en de A7 IV systeemcamera's

Sony A7R V systeemcamera
Sony A7R V systeemcamera
Olivier Groot keek er enorm naar uit om de Sony A7R V systeemcamera te testen. In deze review lees je meer over de nieuwste functies en wat zijn indruk is.
Lees meer
Sony FX30 videocamera
Sony FX30 videocamera
Wat zijn de verschillen tussen de FX3 en de FX30 cinema line videocamera's van Sony? Dat en meer lees je in de uitgebreide review van filmmaker Sjoerd Wesselink.
Lees meer
Sony A7 IV systeemcamera
Sony A7 IV systeemcamera
Nia Ravichandran gebruikt de Sony A7 IV systeemcamera voor het maken van spectaculaire foodfoto's. In deze review lees je hoe de camera haar hiermee helpt!
Lees meer