Anouk Boonstra

Anouk Boonstra

Anouk Boonstra werkt fulltime als fotograaf en is gespecialiseerd in portret- en modefotografie. Fotografie is haar allergrootste passie, gezichten en ogen fascineren haar en de combinatie met mode daarbij is voor haar ultiem. Overal waar ze komt kijkt ze in foto’s en kan ze de shoots al helemaal uitdenken. Campagne shoots of artistieke mode portretten, van de afwisseling wordt ze heel erg gelukkig! Anouk deelt veel op Instagram over haar leven als fotograaf waar ze andere (beginnende) fotografen inspireert en op weg helpt!

Deze fashion- en natuurfreak werkt altijd met daglicht omdat dat haar creatief laat nadenken, iets wat ze belangrijk vindt in haar vak. In haar vrije tijd is ze gek op schoenen en tassen van de duurdere merken met als hoofddoel daar ooit voor te mogen schieten! Impulsief is haar tweede naam, midden in de nacht in de auto naar Amsterdam om daar artistieke mode portretten te maken? Dat gebeurt haar wel vaker. Ook is ze steeds meer richting de kunstzinnige kant aan het groeien en sluit ze het maken van een boek of het verkopen van prints zeker niet uit. Sterker nog, dat is een groot doel waar ze naartoe aan het werken is!

Blogs van


Review TourBox Photo and Video Edit Controller
Productreviews

Review TourBox Photo and Video Edit Controller

Foto's bewerken met de TourBox Photo and Video Editing Controller? Anouk Boonstra vertelt je in deze review hoe je dat doet en hoe de TourBox haar bevalt!

Anouk Boonstra Anouk Boonstra
3 jaar geleden