Tweedehands objectieven van Tamron

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Lichte gebruikssporen aan buitenkant van het objectief. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands objectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen, alleen op lensdop en zonnekap. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen lichte gebruikssporen aan de zonnekap. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en statiefgondel.

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Alleen aan het rubber van de zoom lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat met zeer lichte gebruikssporen aan lensdop. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in goede staat met lichte gebruikssporen. Optisch uitstekend. Inclusief lensdoppen, buidel en zonnekap. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 16 producten gezien