Caruba EW-60CII zonnekap Zwart

2 reviews | #297474

15,69
Maandag gratis in huis

Informatie

Caruba EW-60CII zonnekap Zwart

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk Caruba
Type Zonnekap

Voordeelsets

Caruba EW-60CII zonnekap Zwart + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Caruba EW-60CII zonnekap Zwart + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 8% op de accessoires!
Op voorraad
21,64
21,16

Reviews (2)

Niet geschikt voor de Canon 18-55mm IS lens
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Ik heb deze zonnekap gekocht voor mijn Canon 18-55mm IS lens. De type-aanduiding van Caruba lijkt wel heel erg op die van Canon (Caruba EW-60CII en Canon EW-60C), maar de Caruba heeft een tulpmodel, terwijl de Canon helemaal rond is. Caruba geeft aan dat de lens geschikt is voor de 18-55mm lens, zonder verdere versievermelding. Bij de eerste twee versies van de Canon 18-55mm IS lens draait echter het focusseringsgedeelte mee. Daar zit de zonnekap op bevestigt en die draait dus ook mee. Hierdoor heb je afwisselend wel en geen bescherming tegen lichtinval! De Canon is rond en daarbij maakt het dus niet uit of het focuselement draait. Ik weet niet of deze zonnekap op de STM of USM versie van de 18-55mm lens past. Die hebben een inwendig focuselement en daarvoor zou de zonnekap, mits hij erop past, goed kunnen werken. De Caruba was wel lekker stevig, maar had wat scherpere randen dan de Canon.
Stevig
Klemt goed vast op de lens
Draait met de lens mee
Verwarrende type-aanduiding die lijkt op die van Canon
Volgens de beschrijving geschikt voor de verkeerde lens

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren