Verzenden

Levertijden

Producten die op voorraad zijn versturen we meteen zodra de betaling is ontvangen. Bij een betaling via iDeal kunnen we meteen de ontvangst controleren, dus deze optie is het snelst.

Betaal je via creditcard, Paypal of Afterpay kan de ontvangst van de betaling niet altijd meteen worden gecontroleerd. Dit komt doordat we voor deze betaling afhankelijk zijn van externe systemen.

Kies je ervoor het bedrag zelf per bank aan ons over te maken? Dan kan het enkele werkdagen duren voordat we de ontvangst van de betaling kunnen bevestigen en je bestelling kunnen versturen.

Als het pakket eenmaal verzonden is houden we je via de trackingpagina op de hoogte van de bezorging.

Kosten

Voor een bestelling vanaf 100 euro via de reguliere pakketdienst, zonder extra bezorgopties en met het afleveradres in Nederland, België of Duitsland betaal je geen bezorgkosten. Onder de 100 euro rekenen we in dit geval € 4,99.

Wil je gebruik maken van speciale bezorgopties zoals bijvoorbeeld Extra vroeg, Zondaglevering of bezorging op de dag van bestelling, dan rekenen we een kleine meerprijs. Voor alle aanvullende opties op werkdagen wordt €2,00 in rekening gebracht. Voor zondaglevering rekenen we een toeslag van € 4,95 euro. Bezorging op een afhaalpunt is altijd zonder meerprijs.

De kosten van aflevering in het buitenland verschillen per beschikbare optie. Je ziet bij het afronden van de bestelling bij elke optie precies wat de kosten zijn. Aflevering met onze eigen koerier kost 24,95 euro.