This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.
Eddy Westdijk

Eddy Westdijk

Naast zijn grote passie fotografie en zijn werk als civiel-technisch ingenieur gaat Eddy graag op reis. Zowel een trip naar een stad als een verre reis maakt hij graag. Tijdens het maken van deze reizen gaat de systeemcamera met lenzen, statief en uitgebreid filtersysteem altijd mee. Om mooie beelden op creatieve wijze vast te leggen.

Eddy is niet alleen een levensgenieter maar ook een echte autodidact en een perfectionist. Hij is altijd op zoek naar bijzondere composities en de toepassing van creatieve technieken. Ook houdt hij ervan om tijdens het wandelen door de stad mensen, gebouwen en moderne architectuur te fotograferen. De laatste jaren is hij het fotograferen van landschappen, zeegezichten en macrofotografie in de natuur steeds meer gaan waarderen. Vooral omdat hij zich dan helemaal kan ontspannen en kan overgeven aan de stilte van de natuur om hem heen. Dat is pas echt genieten!

Eddy woont in het landelijke dorp Driel, bij Arnhem, omgeven door een prachtig rivierlandschap met uiterwaarden. En vlakbij het mooie uiterwaardenpark Meinerswijk en een groot stuw- en sluizencomplex in de Rijn, een fotografisch zeer interessant en imposant technisch kunstwerk.

Blogs by