Deze pagina is niet beschikbaar in de door u gekozen taal en wordt daarom weergegeven in het Nederlands.

Rugtassen en rugzakken voor camera's

Met een rugzak neem je je camera gemakkelijk mee en het vergroot ook nog eens het draagcomfort. Helemaal handig als je bijvoorbeeld vaak de natuur in trekt en een stuk moet wandelen naar je fotospot! Maar natuurlijk ook handig op de fiets of op reis. Naast draagcomfort en gemak, biedt een rugtas over het algemeen natuurlijk ook meer opbergruimte. Zo neem je alles wat je nodig hebt gemakkelijk mee.

Handig: Top 10 rugzakken

Bekijk hier alle rugtassen en rugzakken

Rugtas en rugzak voor een camera kopen

Neem alles mee

Qua mogelijkheden is de rugtas dan ook het meest veelzijdig. Je neemt de tas gemakkelijk mee en je kunt alles wat je mee wilt nemen ook meenemen. Een spiegelreflexcamera, verschillende objectieven, accessoires, etc. Camerarugzakken zijn er in veel verschillende soorten en maten, dus bedenk wat jij erin kwijt wil kunnen en neem dit mee in je aankoop.

Comfort

Verder is het ook belangrijk de kijken naar het gewenste draagcomfort. Een rugzak draagt natuurlijk over het algemeen fijn, omdat het gewicht goed verdeeld, maar denk ook aan zachte draagbanden, een heupriem, etc. Als je je camera meeneemt op een lange wandeling, wil je niet dat de banden van je rugtas binnen een mum van tijd in je armen snijden. Heb je alleen een rugtas nodig om jouw camera veilig van A naar B te verplaatsen, dan is dit weer minder belangrijk. Bij CameraNU.nl verkopen we heel veel comfortabele rugtassen, neem hiervoor zeker een kijkje in ons assortiment.

Waterafstotend materiaal

Wind of weer, jij wil je camera-apparatuur natuurlijk overal zonder problemen naar toe mee kunnen nemen. De meeste cameratassen zijn waterafstotend en gemaakt van dik beschermend materiaal. Ben je specifiek op zoek naar waterafstotend/waterdicht model, dan is het altijd een goed idee om hier even extra op te letten bij aanschaf.