NIEUW: Lume Cube videoverlichting - 1

Lume Cube als eerste verkrijgbaar bij Cameranu

Jelle Kaptijn
7 jaar geleden

Vandaag mag Cameranu zich met trots presenteren als het eerste officiële verkooppunt in Nederland van Lume Cube. Wat is Lume Cube zult u zich wellicht afvragen? Stelt u zich een klein – 4 centimeter groot – doosje voor dat 1500 Lumen licht verspreidt. Voeg hier vervolgens simpele compatibiliteit met iPhone, Android, GoPro en iedere andere camera aan toe en voila: de Lume Cube.

Ontworpen door fotografen voor fotografen

alt text

De Lume Cube is ontwikkeld om fotografen, videografen en iPhoneografen te helpen om ook in het donker hun creativiteit helder en duidelijk vast te leggen. De Lume Cube is het eerste externe flits- en videolicht van 1500 Lumen dat werkelijk overal mee naartoe genomen kan worden en overal op bevestigd kan worden. Bekijk hieronder het introductiefilmpje van de makers.

Behalve een krachtige lichtbron is het dus ook een zeer mobiele LED-lamp. Dat die tot een diepte van 30 meter waterdicht is, komt buitengewoon van pas bij bijvoorbeeld opnames tijdens het surfen. De bediening is supersimpel, maar kan ook via de gratis App waarmee u tot vijf Lume Cubes afzonderlijk kunt instellen. Op 100% vermogen bent u verzekerd van 20 minuten onafgebroken licht en bij 90% loopt dit al op tot 45 minuten.

NIEUW: Lume Cube videoverlichting - 2
NIEUW: Lume Cube videoverlichting - 3
NIEUW: Lume Cube videoverlichting - 4

Cameranu introduceert Lume Cube

Dankzij een speciale overeenkomst is Cameranu exclusief de eerste retailer in Nederland die Lume Cube verkoopt en zelfs al op voorraad heeft. Bij Cameranu zijn we dan ook gefocust op nieuwe producten en willen we altijd de eerste zijn, zowel op het gebied van hardware als met foto- of videogerelateerde accessoires. Op deze wijze proberen wij ons te onderscheiden en onze positie als toonaangevende specialist keer op keer te bevestigen. Bij Cameranu kunt u dan ook altijd terecht voor professioneel advies en 100% service.

Onderstaande foto's zijn gemaakt met behulp van Lume Cube producten

Bron: Lumecube.com

Alle Lume Cube videoverlichting en accessoires

23 Resultaten
Lume Cube 2.0 Black Single Lume Cube 2.0 Black Single
8 reviews
  • Lichtbron: LED
  • Lux opbrengst op 1m: 750 lux
  • CRI-waarde: 95
Lume Cube Panel Go Lume Cube Panel Go
1 review
  • Lichtbron: LED
  • CRI-waarde: 96
  • Kleurtemperatuur: 3000-5700K
Lume Cube Snoot voor Modifying Light Lume Cube Snoot voor Modifying Light
Geen reviews
  • Type product: Snoot
  • Diameter: 2cm
  • Geschikt voor (product): Light-house
Je hebt 12 van de 23 producten gezien

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.