Omnibounces

Omnibounces zijn speciale kapjes voor reportageflitsers. Zonder het gebruik van een omnibounce is het flitslicht vaak hard en geeft het harde schaduwen. Dit komt de sfeer in de foto in de meeste gevallen niet ten goede. Met het gebruik van een omnibounce wordt het flitslicht egaal verspreid en is het meer diffuus. Hierdoor worden de schaduwen zachter.

Bekijk alle omnibounces bij Cameranu

56 Resultaten
Godox Omnibounce TT350 Godox Omnibounce TT350
Geen reviews
  • Type product: Omnibounce
  • Geschikt voor (product): Flitser
9,95
8,96 na korting
Je hebt 12 van de 56 producten gezien

Omnibounces bij Cameranu

Omnibounces

Speedlite flitsers zijn erg praktisch in gebruik en je neemt ze gemakkelijk mee. Maar het licht is soms wat hard. Omnibounces zijn diffusers voor speedlite-flitsers. Je schuift de diffuser op je flitsers en hij verspreidt het licht van je flitser, waardoor zachtere schaduwen ontstaan. De omnibounce diffuser maakt het licht niet alleen zachter, maar zorgt ook voor een gelijkmatige dekking van het licht over het hele beeld, wat vooral handig is gebruik van een groothoeklens.

Macroflitsers

Een macroflitser is een onmisbaar accessoire als je aan macrofotografie doet. Macroflitsers worden meestal rond de voorkant van je objectief bevestigd waardoor er een egaal en diffuus flitslicht gebruikt kan worden. Bij sommige macroflitsers kunnen de verschillende kanten apart ingesteld worden.

Ringflitsers

Ringflitsers worden onder andere gebruikt voor macrofotografie, maar bijvoorbeeld ook voor portretfotografie! Door de ronde vorm wordt er een mooie highlight in de ogen waargenomen. Het flitslicht is mooi egaal en diffuus.