Omnibounces

Omnibounces zijn speciale kapjes voor reportageflitsers. Zonder het gebruik van een omnibounce is het flitslicht vaak hard en geeft het harde schaduwen. Dit komt de sfeer in de foto in de meeste gevallen niet ten goede. Met het gebruik van een omnibounce wordt het flitslicht egaal verspreid en is het meer diffuus. Hierdoor worden de schaduwen zachter.

Alle omnibounces

Over dit productVoor gelijkmatige verdeling van het flitslicht - ideaal voor close-ups - eenvoudige montage - met hendel instellen van flitsersterkte

30 dagen bedenktijd

Over dit productWordt gebruikt om het directe flitslicht van de Canon 600EX RT te verzachten
Over dit productSet van 3 kleuren Flash Bounces om het directe licht van uw reportageflitser te verzachten
Over dit productVerzacht en verspreidt het licht van de Yongnuo Speedlight YN568EX II, YN568EX, YN565EX II, YN565EX, YN560-IV, YN560-III, YN560-II, YN560-II, YN560 en YN500EX flitser

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 109 producten gezien

Flitsers bij CameraNU.nl

Externe flitsers zijn onder te verdelen in een tweetal gangbare hoofdgroepen; systeemflitsers en studioflitsers. Een systeemflitser is een flitser die vooral wordt gebruikt op een camera, een studioflitser is een flitser die, de naam zegt het al, vooral wordt gebruikt in een studio. Kijk in het menu voor ons uitgebreide assortiment!

Reportageflitsers

Reportageflitsers zijn de populairste flitsers. De formaten variëren van klein naar groot en zo ook de prestaties. Er zijn handmatig in te stellen reportageflitsers (handig voor strobistfotografie), maar ook automatische reportageflitsers. Reportageflitsers zijn er voor spiegelreflexcamera's, systeemcamera's en sommige compact camera's. Een handige feature van reportageflitsers is dat de kop vaak roteerbaar is waardoor je een grotere invloed krijgt op de flitsrichting.

Macroflitsers

Een macroflitser is een onmisbaar accessoire als je aan macrofotografie doet. Macroflitsers worden meestal rond de voorkant van je objectief bevestigd waardoor er een egaal en diffuus flitslicht gebruikt kan worden. Bij sommige macroflitsers kunnen de verschillende kanten apart ingesteld worden.

Ringflitsers

Ringflitsers worden onder andere gebruikt voor macrofotografie, maar bijvoorbeeld ook voor portretfotografie! Door de ronde vorm wordt er een mooie highlight in de ogen waargenomen. Het flitslicht is mooi egaal en diffuus.