Metin Yirtici

Metin Yirtici

Fotograaf Metin Yirtici is een levensgenieter die hierdoor als een allrounder van alles fotografeert wat hij leuk vindt. En dat is veel. Hij begon met natuur- en macrofotografie, ging over naar portretten en allerlei reportages tot conceptuele fotografie. De laatste jaren fotografeert hij wel wat minder door een fulltime baan in een bandenfabriek. Maar toch kreeg Metin in 2016 landelijke bekendheid doordat hij de wedstrijd van William Rutten won waarin hij Tycho Gernandt mocht fotograferen. Hij is nu vooral bezig met het bedenken van verschillende concepten. Puur om creatief te blijven denken.

Metin heeft fotografie en videotechniek gestudeerd en fotografeert met daglicht, strobist en anders met studioflitsers. Kijk op www.metinfotografie.nl voor zijn portfolio. In zijn vrije tijd is Metin als bestuurslid van de bewonersvereniging actief om de belangen van de bewoners, in de Kasbah te Hengelo, in ruime zin te behartigen. Maar zijn grootste liefdes zijn beatboxen, dansen, mensen helpen, creatief bezig zijn door te fotograferen en filmen, muziek luisteren, gamen, films en series kijken. Door de laatste vier dingen kan hij het denk-knopje uitzetten en quasi "escapisme" aan.

Blogs van


Specialisten review: Canon EOS R systeemcamera
Productreviews

Specialisten review: Canon EOS R systeemcamera

Portretfotograaf Metin Yirtici ging een dagje met de EOS R op stap en schreef er een review over. Gaat hij de overstap naar een systeemcamera maken..?

Metin Yirtici Metin Yirtici
4 jaar geleden
Welke camera past het beste bij mij
Tips en inspiratie

Welke camera past het beste bij mij

Welke camera moet ik kopen? Een vraag die fotograaf en blogger Metin Yirtici vaak krijgt voorgeschoteld. Hij deelt zijn ervaringen voor wie hiermee zit!

Metin Yirtici Metin Yirtici
6 jaar geleden