Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. CameraNU.nl is open voor winkelen op afspraak. Meer informatie

Digitaliseren analoge beelden
Digitaliseren analoge beelden

8mm film digitaliseren

Wil je jouw 8mm film digitaliseren? Je oude films van 8mm kijken, vraagt nogal wat voorbereiding; de ruimte klaarmaken, scherm opzetten en de projector klaarzetten. Dat kan makkelijker! Laat je super8 films digitaliseren en bekijk die beelden op je TV, computer, tablet en smartphone en deel ze via jouw sociale media. Als wij jouw video digitaliseren, dan doen wij dat met grote zorg. Hierdoor behoudt jij, naast het super 8 film digitaliseren, ook de originele beelden. Zo behoud je al je dierbare herinneringen. We zetten de beelden over een op DVD of externe harde schijf. Zo kan je gemakkelijk je 8mm digitaliseren bij CameraNU.nl.

Waar kan je je 8mm film laten digitaliseren?

Je 8mm film laten scannen kan in een van onze vestigingen in Amsterdam. Je hebt hierbij keuze uit de vestiging aan de Van Woustraat 242 en aan de Jozef Israëlskade 95. Film over laten zetten kan zonder vooraf een afspraak te maken. Wil je foto's en video's laten digitaliseren, neem dan eerst even contact op met ons. Wij kunnen dan een schatting geven wat het gaat kosten.

Alle digitaliseer opties

Of het nou gaat om VHS, VHS-C, miniDV, HI8, Digital 8, Video8, Betamax, 8mm, dubbel 8 of super 8, wij zetten ze tegen een voordelig tarief over op een harde schijf of DVD in een gangbaar bestandsformaat. Daarnaast is het ook mogelijk om Tape reparaties op VHS, miniDV, HI8, Digital 8 en Video8 uit te laten voeren en geprinte foto's of dia's te digitaliseren.

Digitaliseer: Videobanden | Dia's | Foto's | Mini dv | Hi8, Video9 of digital8

Digitaliseer tarieven voor 8mm film digitaliseren:
Starttarief per opdracht inclusief 10 minuten scannen 25,-
Daarboven scannen per minuut 1,30
Extra kosten per file (spoel) 2,-
Extra kopie van DVD 10,-
Herstel van gebroken las 1,50
Tekst voor begin nieuwe spoel (teksten geprint aanleveren), per tekst 3,25
Tape reparatie inclusief kopie op DVD (max. 120 min.) 37,50
Muziek bij fotocd of video monteren 10,-

USB-sticks

USB sticks

Heb je nog geen USB-stick of wil je er een speciaal om je analoge beelden op te laten zetten? In ons assortiment hebben wij er meer dan genoeg!

USB-sticks

USB-sticks

Externe harde schijf

Dit kan meteen een goed moment zijn om een nieuwe extarne harde schijf te kopen. Bekijk de harde schijven die wij in ons assortiment hebben.

Harde schijven

8mm film digitaliseren

8mm film digitaliseren is dé oplossing om je oude 8mm of Super 8mm films weer comfortabel en vooral makkelijk te bekijken. Wij kunnen 8mm film overzetten naar DVD, USB-stick of harde schijf waardoor jij ze bekijkt op al jouw media. Zet ze op de computer om ze daarop te bekijken, zet ze op een stick om ze op jouw grote TV te bekijken of zet ze in je cloud of smartphone zodat je ze altijd bij je hebt of ze makkelijk deelt. Je Video 8 digitaliseren laat jou je oude beelden weer opnieuw beleven en ook Super 8 film digitaliseren lat je doen je bij CameraNU.nl!