Acties en services bij dit product

Vlieg veilig met een opleiding!

Bekijk alle opleidingen van de Drone Flight Academy.
Meer informatie

Productinformatie

Inhoud van de doos

 • DJI RC Plus Remote Controller
 • 2 propellers 1671 (CW)
 • 2 propellers 1671 (CCW)
 • USB-C kabel
 • USB-C naar USB-kabel
 • TB30 Battery
 • BS30 Battery Station
 • Schroeven en gereedschapset
 • Carrying Case

DJI Matrice 30 Enterprise drone

De DJI Matrice 30 Enterprise drone biedt een perfect evenwicht tussen kracht en draagbaarheid en zorgt voor een hogere operationele efficiëntie. De drone heeft IP55 bescherming en kan dan ook omgaan met ongunstige weersomstandigheden en temperaturen van -20 tot 50°C.

De hoogtepunten van de DJI Matrice 30 drone:

 • Geïntegreerde Wide en Zoom camera
 • Laser Rangefinder sensor
 • IP55 weerbestendigheid
 • Lichtgewicht en draagbaar
 • Op maat gemaakte afstandsbediening voor professionele gebruikers
 • Compatibel met FlightHub 2 voor efficiëntie ground-to-cloud synergie
 • Ondersteuning voor inzet op afstand met DJI Dock (optioneel)

Veilig en betrouwbaar

Dual-vision en ToF sensoren verschijnen aan alle zes zijden van de drone, waardoor het toestel en je missie veilig blijven. De ingebouwde ADS-B ontvanger zorgt voor tijdige waarschuwingen van inkomende bemande vliegtuigen in de buurt.

Redundanties en back-upsystemen

Ingebouwde geavanceerde redundantiesystemen helpen je kritieke missies gaande te houden, zelfs in onverwachte scenario's.

Verbeterde transmissie

Vier ingebouwde antennes ondersteunen OcuSync 3 Enterprise, die drievoudige 1080p-videotransmissie en naadloos wisselen tussen invoerfeeds mogelijk maakt, zelfs in complexe omgevingen. Versterk je verbinding met DJI Cellular Module, een optionele 4G dongle die stabiele videotransmissie ondersteunt in complexe of afgelegen werkomgevingen.

Lichtgewicht en draagbaar

Compact en opvouwbaar, de M30-serie is eenvoudig in te pakken, mee te nemen en in te zetten.

Leg alles vast

De M30-serie integreert breedbeeld-, zoom- en thermische camera's (alleen M30T) met een laserafstandsmeter, die samen de luchtgegevens vastleggen die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt.

Gebouwd voor commerciële dronepiloten

Het 7-inch breedbeeld DJI RC Plus met dubbele bedieningsmodus is op maat gemaakt voor zakelijke gebruikers.

Introductie van de gloednieuwe DJI Pilot 2

DJI heeft een vernieuwde Enterprise vluchtinterface ontworpen om de efficiëntie en veiligheid van de piloot te verbeteren.

Vernieuwde gebruikersinterface

Drone en payload controls zijn eenvoudig toegankelijk met één tik. Duidelijke presentatie van vluchtdetails en navigatie-informatie verbetert de gebruikerservaring en vluchtefficiëntie.

Ergonomisch ontwerp voor veiligheid en efficiëntie

Pilot 2 werkt naadloos samen met de DJI RC Plus. De schermzijde en aanpasbare knoppen zijn allemaal binnen handbereik en maken snelle handelingen mogelijk, zoals het aanpassen van cameraweergaven en het laten vallen van PinPoints.

Checklist voor de vlucht

Een uitgebreide checklist helpt je snel de status van de drone en de parameterinstellingen te bevestigen, zodat je vol vertrouwen opstijgt.

Navigatie Display

Een geoptimaliseerde interface geeft je Home Point, PinPoints en nabijgelegen obstakels weer om de veiligheid te verbeteren en een uitgebreid situationeel bewustzijn te bieden.

Waarschuwingsmeldingen

Blijf op de hoogte met tijdige waarschuwingen wanneer de omstandigheden en scenario's zich anders ontwikkelen.

Beheers uw missie-omgeving

FlightHub 2 biedt een 2.5D Base Map voor snelle terreinkennis, One-Tap Panorama Sync voor snelle terreinoverzichten en Cloud Mapping voor snelle kartering in RGB of infrarood.

Missie live streaming

Verbind meerdere gebruikers tegelijkertijd met één of meerdere drone-operaties en houd teams op de hoogte van de laatste ontwikkelingen dankzij livestreaming met lage latentie en hoge resolutie.

Live annotaties

Markeer objecten of interessante gebieden voor efficiënt missiebeheer en verdeling van middelen. Annotaties zijn zichtbaar voor grondteams, piloten of elk ander teamlid voor tijdige projectafstemming en taakverdeling.

Gestroomlijnde teamcommunicatie

Synchroniseer waardevolle informatie, zoals de positie van het team, de status van de drone, missiedetails en meer, in realtime en op meerdere apparaattypes, waardoor samenwerking tussen teams eenvoudiger is dan ooit.

Routeplanning en -beheer

Vluchtroutes en missies gepland in FlightHub 2 kunnen eenvoudig worden gesynchroniseerd met Pilot 2. Operationele gegevens kunnen automatisch worden geüpload naar FlightHub 2 Media Files voor uniform beheer en analyse.

Slimme inspectie

Een upgrade naar Live Mission Recording zorgt voor een geoptimaliseerde gebruikersinterface, handige taakregistratie en doelpuntmarkering, waardoor 90% van de bedieningsstappen wordt bespaard. Gimbalhoek en foto-instellingen kunnen worden aangepast tussen Waypoints, waardoor de vlucht- en missie-efficiëntie wordt verbeterd.

Snel opladen, snelle doorlooptijd

Snel opladen en opstijgen is mogelijk dankzij de TEC-airconditioning die de accu's van de drone koelt, zodat ze in slechts 25 minuten van 10-90% kunnen worden opgeladen.

Beheer van het cloudplatform

Met FlightHub 2 ontsluit je de volledige DJI Dock-functionaliteit vanuit de cloud. Plan missies, maak en bewerk vliegroutes en beheer verzamelde gegevens.

Privé implementatie

Cloud API opent DJI Dock-functionaliteit voor ontwikkelaars en systeemintegratoren, die een aangepaste, private server kunnen opzetten.

BS30 Intelligent Batterijstation

Een slimme, draagbare oplossing met meerdere oplaadmodi om aan je missiebehoeften te voldoen. Het is in staat om vier paar TB30 Intelligent Flight Batteries en één paar RC Plus Batteries op te laden. De paren worden één voor één opgeladen, waarbij één paar slechts 30 minuten nodig heeft om van 20-90% op te laden.

TB30 Intelligente Vliegaccu

Elke accu ondersteunt zelfverwarming voor koude omgevingen, hot-swapping voor snelle turnarounds en 400 laadcycli voor verhoogde operationele efficiëntie.

DJI Cellulaire module

De module biedt een 4G-gebaseerde transmissieverbinding tussen de drone en de afstandsbediening en maakt tevens een internetverbinding voor de afstandsbediening mogelijk.

Kenmerken van de DJI Matrice 30 Enterprise drone

 • Dubbel groothoek- en zoomcamerasysteem
 • Tot 4K30fps videoresolutie
 • 5-16x optische en tot 200x hybride zoom
 • FPV camera en Laser Rangefinder
 • Bestand tegen water, stof, vuil en kou/warmte
 • Kan obstakels aan 6 zijden vermijden
 • Inclusief RC Plus afstandsbediening

Regels en compatibiliteit

Vliegen met een drone is mooi, maar houd er rekening mee dat dit onderhevig is aan regels en wetten. Het is bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld,  boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegen, havens en mensenmassa’s te vliegen en buiten VLOS (Visual Line of Sight). Bij de meeste dronefabrikanten staan op de website de nodige tips met betrekking tot vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Lees je goed in voordat je gaat vliegen, dit voorkomt ongemak. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Veel drones zijn (ook) te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibiliteit tussen de app en je smart device hangt af van de versie van het besturingssysteem waar je smartapparaat op draait. Omdat dit regelmatig verandert, nemen wij dit niet op in onze informatieverschaffing. Voor een zo correct mogelijk overzicht van ondersteunde apparaten en besturingssystemen kun je terecht op de website van de fabrikant.

Inhoud van de doos

 • DJI RC Plus Remote Controller
 • 2 propellers 1671 (CW)
 • 2 propellers 1671 (CCW)
 • USB-C kabel
 • USB-C naar USB-kabel
 • TB30 Battery
 • BS30 Battery Station
 • Schroeven en gereedschapset
 • Carrying Case

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene kenmerken
Merk
DJI
Model
Matrice 30
Inclusief camera
Ja
Inclusief gimbal
Ja
Wet- en regelgeving
RDW registratie nodig
Ja
Vliegbewijs nodig
Ja
Vaardigheidsbewijs nodig
Ja
Geschikt voor
Geschikt voor professionals
Ja
Prestaties
Vliegtijd op accu lading
41 minuten
Vermogen accu drone
5880mAh
Maximale vlieghoogte
5000m
Maximale vliegsnelheid
23m/s
Maximale windweerstand
15m/s
Frequentie controller
2.400-2.483 GHz, 5.725-5.850 GHz
Vermogen accu controller
6500mAh
Sensor
Type sensor
1/2"
Technologie
CMOS
Foto en video
Full HD
Ja
Ultra HD / 4K
Ja
6K
Nee
8K
Nee
Videoformaten
4K: 30fps
Maximale videoresolutie
3840 x 2160 pixels
Bestandsformaat video
MP4, MOV
Compressiemethode
H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC
Bestandsformaat foto's
JPG, DNG (RAW)
Burst-functie
Ja
Resolutie foto's
48 megapixel
Timelapse-functie
Ja
Lens
Brandpuntsafstand
21-75mm
Beeldhoek
84°
Diafragma
f/2.8-f/4.2
Draadloze opties
Wifi
Ja
GPS
Ja (Galileo+BeiDou+GLONASS)
Geheugen en opslag
Type geheugen
Micro SD
Fysieke eigenschappen
Afmetingen
47 x 58.5 x 21.5cm
Gewicht
3770gr
Fabrieksgarantie
2 jaar
Hardware
Ja