Swarovski ATX 30-70x95 telescoop
Swarovski ATX 30-70x95 telescoop
4.437,-

Productinformatie

Accessories supplied

- Afkomstig van Swarovski Nederland
- Tien jaar garantie

Info

De Swarovski ATX 30-70x95 telescoop maakt deel uit van een vernieuwde generatie telescopen waarvan de optische helderheid, het ergonomisch ontwerp en de modulaire flexibiliteit gecombineerd zijn tot een hoogwaardig product.

Hoogwaardige optics en coatings
Door de gebruikte HD optics wordt het verkregen beeld veel contrastrijker en door de aanwezige coatings wordt kleurzweem tegengegaan. Ook zorgen deze coatings voor een natuur getrouw beeld; mooie kleuren, scherpe beelden.

Breder beeldveld
De ATX-serie geeft u ook een breder beeldveld. U kijkt bijvoorbeeld geconcentreerd naar een zwerm vogels in de lucht maar aan de rand ziet u in ineens iets anders vliegen. Misschien wel een zeldzame vogel?

De Swarovski ATX 30-70x95 telescoop maakt ook gebruik van het Eye Relief Plus systeem, waardoor zelfs brildragers gebruik kunnen maken van dit grote beeldveld!

Handige, snelle zoomring
In het veld telt iedere seconde. Van het ene op het andere moment moet u kunnen switchen van het kijken naar de horizon naar iets in de lucht; en dat is nou precies waar de ATX-serie u tegemoet komt. De zoomring is nu direct áchter de scherpstelring geplaatst, dit maakt het bedienen een stuk sneller en handiger. U kunt nu scherpstellen én zoomen met 1 hand terwijl u de telescoop kunt sturen met de andere.

Makkelijk te vervoeren
Geen gram te zwaar voor optische top prestaties. Grootte en gewicht zijn samen bijna de belangrijkste elementen voor langdurig gebruik in het veld of tijdens reizen. Door de ATX-serie zijn de omvangrijke telescopen, die moeilijk te vervoeren waren, nu officieel verleden tijd. 

Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om het objectief en de telescoop apart van elkaar te vervoeren.

Accessories supplied

- Afkomstig van Swarovski Nederland
- Tien jaar garantie

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Swarovski
Soort kijker
Telescoop
Type kijker
Spottingscope
Serie
ATX
Fabrieksgarantie
10 jaar
Optiek
Vergrotingsfactor
Zoom 30-70x
Lensdiameter
95mm
Uittredepupil
3.2-1.4mm
Minimale scherpstelafstand
4.8m
Lichtsterkte
10
Schemergetal
81.5
Gezichtsveld op 1000 meter
35m
Opties
Waterbestendig
Ja
Gasgevuld
Ja
Beeldstabilisatie
Nee
Geschikt voor brildragers
Ja
Statiefadapteraansluiting
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
2150gr
Afmetingen
426mm