Hoe gaat CameraNU.nl om met het Coronavirus? Lees onze updates hier.

Accu's en toebehoren

Elektronische apparatuur zoals bijvoorbeeld camera's en videocamera's werken met behulp van een accu. Standaard wordt altijd een accu meegeleverd, maar er zijn verschillende situaties te bedenken waarin de aanschaf van een losse accu noodzakelijk is. Bijvoorbeeld als de standaard meegeleverde accu kapot gaat, of wanneer u één of meerdere extra accu's meeneemt. Op een lange vakantietrip of fotoreis bijvoorbeeld. Bij CameraNU.nl vindt u een enórm assortiment accu's. Ván alle merken, vóór alle merken!

Handig: Top 10 batterijen | Accuvinder

Accu's fotocamera

Accu's videocamera

Batterygrips

Batterijen en laders

Alle accu's

Een accu kopen? Bij CameraNU.nl zit u helemaal goed!

Omdat er enorm veel keus is in accu's, is de aanschaf van een nieuwe accu niet altijd even gemakkelijk. CameraNU.nl heeft een enorm assortiment accu's, voor en van alle merken. In het menu links kunt u navigeren tussen de verschillende merken en kunt de diverse filtermogelijkheden gebruiken voor het verfijnen van zoekresultaten. En als u advies wilt mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Accu's fotocamera

Welke digitale camera u ook koopt..., de camera werkt alleen als er een accu in geplaatst is. Bij CameraNU.nl vindt u een groot assortiment accu's voor fotocamera's, zowel originele accu's als zogenaamde "3rd party" accu's. Dit zijn accu's van een ander merk. Bijvoorbeeld het merk Jupio. Net zo goed als het originele merk, maar veel goedkoper.

Accu's videocamera

Videocamera's verbruiken veel vermogen, dus accu's van videocamera's zijn in het algemeen zwaarder uitgevoerd dan accu's voor digitale fotocamera's. Bij CameraNU.nl vindt u een groot assortiment accu's voor videocamera's, zowel originele accu's als zogenaamde "3rd party" accu's. Dit zijn accu's van een ander merk. Bijvoorbeeld van het merk Jupio. Net zo goed als het originele merk, maar veel goedkoper.

Batterygrips

Veel mensen kiezen voor het gebruik van een batterygrip. Vaak is een digitale camera relatief klein en de handen van de gebruiker relatief groot. Een batterygrip zorgt ervoor dat de camera ook met wat grotere handen veel comfortabeler vastgehouden en bediend kan worden. Vaak zijn er extra bedieningsknoppen op een batterygrip geplaats waardoor de camera ook in portretstrand uitstekend vast kan worden gehouden. Daarnaast kunnen er in batterygrips meestal twee accu's geplaatst worden waardoor u langer door kunt fotograferen. CameraNU.nl heeft een enorme keus in batterygrips, zowel van de originele merken als van zogenaamde "3rd party" merken als Jupio, Opteka of Meike.

Batterijen

Batterijen zijn niet weg te denken uit onze maatschappij. Sommige digitale compact camera's en analoge camera's werken met batterijen. Daarnaast kunt u het zo gek niet bedenken of er gaan batterijen in. Afstandsbedieningen, uw thermostaat thuis, weerstations, zaklampen en uw computermuis en draadloze toetsenbord. Bij CameraNU.nl vindt u een enorm assortiment verschillende batterijen. Overweeg ook eens over te stappen op oplaadbare batterijen. Dit is beter voor het milieu én uw portemonnee, oplaadbare batterijen kunnen tot wel 1.000x worden opgeladen. En met de moderne batterijladers van tegenwoordig gaan de oplaadbare batterijen ook nog eens hartstikke lang mee voordat ze leeg zijn!

Handig: Top 10 batterijen