Bestellen

Bestelling wijzigen

Heb je per abuis een verkeerd artikel besteld, of wil je bijvoorbeeld het afleveradres de bestelling wijzigen? Geen probleem, als het pakket nog niet verzonden is kunnen we het nog voor je aanpassen. Als je al een verzendbevestiging hebt ontvangen is het pakket al te ver verwerkt om het nog te kunnen aanpassen, maar uiteraard helpen we je dan ook nog graag!

Wil je een betaalde bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we het pakket tijdig kunnen onderscheppen. Is je bestelling nog niet betaald? Dan is er geen haast.

Als je bestelling al onderweg is kun je aan de postbezorger doorgeven dat het niet meer nodig is, en deze zorgt er voor dat het pakket weer bij ons terug komt. Als het pakket wel is ontvangen kun je het via de normale retourprocedure aan ons terug sturen. Het aankoopbedrag storten we dan binnen enkele werkdagen na ontvangst van je retourzending weer aan je terug.

Advies bij aankoop

Heb je advies nodig om een juiste keuze te maken? Onze kennis van de techniek en apparatuur en de passie voor het maken van de beste beelden delen we met je op een laagdrempelige, toegankelijke manier. Daarom helpen wij iedereen, van beginner tot expert, met de beste apparatuur tegen de beste prijs en daarbij het beste advies en service. Neem snel contact met ons op, en vertel ons welk verhaal je wilt vertellen.

Oud apparaat inleveren

Een oud apparaat (alles met een stekker of batterij) kun je gratis inleveren bij de winkel waar je een nieuw, vergelijkbaar apparaat koopt. Als je apparaat nog werkt, gun het dan een tweede leven door deze te verkopen of naar een kringloopwinkel te brengen. Je oude camera, objectief of flitser levert misschien zelfs nog wat op als je deze inruilt bij Cameranu!

Is je apparaat echt kapot? Lever het dan in, zodat deze gerecycled kan worden en niet volledig op de afvalberg belandt. Je kunt kapotte apparaten inleveren in winkels met speciale verzamelbakken of afgeven in de milieustraat van je gemeente. Je kunt je oude apparaat ook inleveren in de winkels van Cameranu bij aanschaf van een soortgelijk product. Bestel je online, vraag dan om een retourlabel bij onze klantenservice zodat je het kosteloos opstuurt in de verpakking waarin je nieuwe apparaat werd bezorgd.