Nikon Coolpix P900 superzoom compact camera

Jelle Kaptijn
8 jaar geleden

Het meest in het oog springende kenmerk van de Nikon Coolpix P900 is zonder meer zijn indrukwekkende zoombereik. Geschikt voor zowel huis- tuin- en keukengebruik als voor de serieuze fotograaf.

Breng zelfs de maan binnen handbereik

Zoom in op onderwerpen met de krachtige 83 keer optische zoom en maakt prachtige close-up opnames van verafgelegen onderwerpen zoals bijvoorbeeld de maan. En in de gevallen dat u niet dichtbij genoeg kunt komen, kunt u gebruikmaken van Dynamic Fine Zoom. Deze digitale zoomfunctie verdubbelt het effectieve bereik tot maar liefst 166 keer zoom! Daarbij zorgt de vijf-stops optische beeldstabilisatie met Dual Detect Optische VR voor een verbeterde detectie en correctie van trillingen en camerabewegingen. Dit zorgt voor stabiele en scherpe opnames.

Nieuw: Nikon Coolpix P900 met ongekende zoom - 1

Krachtige en complete compact camera

Met de krachtige Nikon Coolpix P900 compact camera die beschikt over een zeer lichtgevoelige 16 megapixel beeldsensor, de al genoemde 83 keer optische zoom, een stevige grip, GPS, ingebouwde wifi en NFC, en full HD-video gaat een geheel nieuwe wereld voor u open. U maakt de prachtigste opnames en deelt deze net zo gemakkelijk via wifi en uw smartphone met uw familie, vrienden en kennissen op social media. Klap het kantelbare display open en maak eenvoudig opnames uit verrassende hoeken of zoom in op het podium tijdens een concert. En als u op reis bent, houdt u met de ingebouwd GPS precies bij waar u uw opnames gemaakt hebt. Voor fotografen die totale creatieve controle willen, is de P900 volledig handmatig te bedienen, maar de camera beschikt ook over alle gemakken van een point-and-shoot camera.

Belangrijkste kenmerken

  • Zeer gevoelige 16 megapixel beeldsensor
  • Krachtige 83 keer optische zoom en 166 keer digitale zoom
  • Ingebouwde GPS en wifi- en NFC-connectiviteit
  • Kantelbaar beeldscherm
  • Veel ingebouwde creatieve filters
  • Full HD-video
  • Op afstand bedienbaar via uw smartphone of tablet

Creatieve filters

Schakel de Moon modus in en maak met de krachtige 83 keer optische zoom prachtige en gedetailleerde foto's van de maan. Markeer een enkele kleur in een zwart/wit foto. Maak portretten die er uitzien als schilderijen en tekeningen met behulp van diverse filters. Combineer meerdere belichtingen om opnames met een hoog dynamisch bereik te maken en zo zijn er nog veel meer creatieve mogelijkheden. Met de P900 kunt u uw creativiteit ten volle benutten.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.