Fujifilm occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, flitser, draagriem en gebruiksaanwijzing (Engelstalig). In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenGrip in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief AC-power adapter en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, draagriem en flitser.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch uitstekend en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Inclusief lensdoppen, zonnekap en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel systeemcamera in prima staat. Nauwelijks gebruikssporen. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenDemomodel objectief in nette staat. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en pouch. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Optisch geheel in orde. Compleet met de standaard meegeleverde accessoires. In de zwaar beschadigde, originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 16 producten gezien