Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. CameraNU.nl is open voor winkelen op afspraak. Meer informatie

Digitaliseren analoge beelden
Digitaliseren analoge beelden

Dia’s digitaliseren

Je oude dia's digitaliseren? Wil je al je oude dia's kunnen bekijken zonder de projector en het scherm neer te moeten zetten? Laat dan je dia's inscannen door CameraNU.nl! Wij digitaliseren dia's en zetten ze vervolgens voor jou op een DVD, harde schijf of USB-stick. Hierdoor kan je de dia's gemakkelijk en snel bekijken op je TV, computer, tablet of telefoon en zelfs delen via sociale media. Wanneer wij een dia digitaliseren doen wij dat met grote zorg zodat je na de tijd al je dia's nog beschikbaar hebt, zowel de analoge als de digitale versies.

Zelf je dia's scannen? Dat kan ook! Bekijk hier al onze dia scanners en digitaliseer je dia's thuis.

Waar kan je je dia's digitaliseren?

Dia's digitaliseren kan in een van onze vestigingen in Amsterdam. Je hebt hierbij keuze uit de vestiging aan de Van Woustraat 242 en aan de Jozef Israëlskade 95. Film over laten zetten kan zonder vooraf een afspraak te maken. Wil je foto's en video's laten digitaliseren, neem dan eerst even contact op met ons. Wij kunnen dan een schatting geven wat het gaat kosten.

Alle digitaliseer opties

Of het nou gaat om VHS, VHS-C, miniDV, HI8, Digital 8, Video8, Betamax, 8mm, dubbel 8 of super 8, wij zetten ze tegen een voordelig tarief over op een externe harde schijf of DVD in een gangbaar bestandsformaat. Daarnaast is het ook mogelijk om Tape reparaties op VHS, miniDV, HI8, Digital 8 en Video8 uit te laten voeren en geprinte foto's of dia's te digitaliseren.

Digitaliseer: Videobanden | Foto's | 8mm (super 8 film) | Mini dv | Hi8, Video9 of digital8

Digitaliseer tarieven voor dia's inscannen:
Foto's en dia's digitaliseren Op aanvraag*
Muziek bij video monteren 10,-

*De kosten van het digitaliseren van foto's en dia's is afhankelijk van het aantal opnames dat wordt aangeboden. Neem contact op met ons voor een schatting van de kosten.

USB-sticks

USB sticks

Heb je nog geen USB-stick of wil je er een speciaal om je analoge beelden op te laten zetten? In ons assortiment hebben wij er meer dan genoeg!

USB-sticks

USB-sticks

Externe harde schijf

Dit kan meteen een goed moment zijn om een nieuwe extarne harde schijf te kopen. Bekijk de harde schijven die wij in ons assortiment hebben.

Harde schijven

Photoprint

Afdrukken

Wil je juist je digitale foto's laten afdrukken? Ook dat is mogelijk. Bij onze vestiging drukken we jouw foto's af in hoge kwaliteit!

Photoprint