Apple iPhone

Apple iPhones staan bekend om hun design, snelheid, betrouwbaarheid én hele goede camera's. Nieuwe modellen zorgen dan ook elke keer weer voor lange wachtrijen bij de Apple Stores. De beschikbare software geschikt voor het iOS systeem draait soepel alle taken die jij uitgevoerd wilt hebben. Reden genoeg voor veel fotografen om een iPhone als back-up camera te gebruiken. Ook zijn er heel veel accessoires beschikbaar om nog mooiere beelden vast te leggen. In de fotografiewereld is de iPhone dan ook een begrip. Daarnaast is het natuurlijk een geweldige stijlvolle smartphone.

Apple iPhones bij CameraNU!

Apple iPhone Xs Max

De Apple iPhone Xs Max heeft een prachtig groot 6.5 inch Super Retina HD OLED-display, een supersnelle A12 Bionic processor en ondersteuning voor Dual SIM. De batterij gaat tot 1.5 uur langer mee dan de iPhone X.

Apple iPhone Xs

De Apple iPhone Xs heeft een prachtig 5.8 inch Super Retina HD OLED-display, een supersnelle A12 Bionic processor en ondersteuning voor Dual SIM. De batterij gaat tot een half uur langer mee dan de iPhone X.

Apple iPhone Xr

De Apple iPhone Xr heeft een prachtig 6.1 inch Liquid Retina HD LCD-display, een supersnelle A12 Bionic processor en ondersteuning voor Dual SIM. De batterij gaat tot 1.5 uur langer mee dan de iPhone 8 Plus.

Apple iPhone 8 Plus

De Apple iPhone 8 Plus is een smartphone met een compleet glazen design, twee geavanceerde camera's, een zeer krachtige A11 Bionic processor en de mogelijkheid tot draadloos opladen.

Apple iPhone 8

De Apple iPhone 8 is een smartphone met een compleet glazen design, een geavanceerde 12 megapixel camera, een zeer krachtige A11 Bionic processor en de mogelijkheid tot draadloos opladen.

Apple iPhone 7 Plus

De Apple iPhone 7 Plus is uitgerust met niet één, maar twee 12 megapixel sensors en de mogelijkheid tot een digitale zoom van 10x. Fotograferen en filmen breng je zo naar een nóg hoger niveau!

iPhotografie

iPhones worden geroemd om de foto- en videomogelijkheden. Maar die kwaliteit zijn door middel van diverse accessoires naar een nog hoger niveau te tillen. Verbeter de audio, maak gebruik van zoom- of macrolenzen of voeg externe belichting toe.

Covers en sleeves voor iPhones

Een iPhone van Apple is prachtig van uiterlijk en hoogstaand van kwaliteit. Om je iPhone goed te beschermen tegen krassen of vallen bieden wij een ruime keus aan stijlvolle tassen sleeves en covers.