Matin Lensdop met Elastiek 55mm M-6280-2

4 reviews | #99394

7,50
Morgen gratis in huis

Informatie

Matin Lensdop met Elastiek 55mm M-6280-2

Specificaties

Merk Matin
Type Lensdop

Voordeelsets

Matin Lensdop met Elastiek 55mm M-6280-2 + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Matin Lensdop met Elastiek 55mm M-6280-2 + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 8% op de accessoires!
Op voorraad
13,45
12,97

Reviews (4)

Matin Lensdop met Elastiek 55mm M-6280-2 voor Sony DSC-HX400V
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Prima lensdop ter vervanging van de originele lensdop op mijn Sony camera. Deze heb ik verloren en de vervanger is nog beter, zit een elastiek aan dat om de lens gaat, zodat verlies tot een minimum beperkt wordt. Hij gaat goed op de lens en zit er heel stevig op, ik ben er blij mee. Geen minpunten.
Verlies hoort tot het verleden
Zit stevig op de lens
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?