Over CameraNU.nl

Het verhaal van CameraNU.nl

Om het maken van mooie beelden mogelijk te maken verkoopt CameraNU.nl alles wat je hiervoor nodig hebt, in alle prijscategorieën. Zo is het maken van bijzondere beelden voor iedereen toegankelijk. Professionele en semi-professionele beeldmakers en onze eigen experts kijken mee met jouw verhalen en geven tips hoe de beelden nóg beter gemaakt kunnen worden. We willen je inspireren, enthousiast maken en uitdagen. We doen dit met workshops, lezingen, blogs, social media, video's en adviezen op onze website. Zo kies jij zelf de manier waarop je deze kennis bij ons vergaart. Bij elke vorm van foto- en videografie helpen we je op weg door je kennis te vergroten. Soms zijn een paar tips al voldoende voor een nóg beter resultaat.

Blijf het moment herbeleven

Met foto's en video's leg jij momenten vast die je graag onthoudt. Of dat nu de eerste stap van je kind is, een wandeling in de bergen of een sportieve prestatie. Mooie beelden van een speciale gebeurtenis zorgen ervoor dat jij het blijft herbeleven. Jij koestert deze beelden, zodat jij je altijd dat verhaal herinnert en deelt met anderen. CameraNU.nl helpt je om van deze waardevolle momenten foto's en video's te maken. Wij delen jouw beelden graag, bijvoorbeeld via een blog of via onze socialmediakanalen. Zo inspireer ook jij andere beeldmakers!

We delen graag onze kennis

Onze kennis van de techniek en de passie voor het maken van beelden delen we graag. We informeren je op een laagdrempelige manier over de producten en de werking ervan. Dit doen we op onze website met duidelijke productinformatie, inspiratie en we leggen uit hoe het werkt. Uiteraard staan onze medewerkers in de winkels en op serviceafdeling altijd klaar voor een persoonlijk advies. We zorgen ervoor dat jij direct aan de slag kunt, wat voor beeldmaker je ook bent!

Een begrip sinds 2003

CameraNU.nl is sinds 2003 een begrip. We zijn dé foto- en videospecialist van Nederland met een assortiment van meer dan 40.000 producten. Die verkopen we via onze website en in de winkels op Urk, in Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven. Bij ons werken meer dan 100 collega's met passie voor foto- en videografie. Op elke afdeling vind je beeldmakers, ieder met zijn eigen specialisme. Met ons enthousiasme helpen we jou bij het vastleggen van verhalen, voor altijd.

Altijd 100% service

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.