Over CameraNU.nl

Over CameraNU.nl

Wij geloven dat mooie beelden en geluiden de moeite waard zijn om vast te leggen. Daarom helpen wij iedereen, van beginner tot expert, met de beste apparatuur tegen de beste prijs en daarbij het beste advies. Bij ons kun je de voordelen van online shoppen combineren met persoonlijke aandacht in onze winkel gelegen op Urk.

Kennis en Passie
Bij CameraNU.nl werken meer dan honderd mensen met passie voor het maken van de mooiste beelden. Foto- en videografen vind je op elke afdeling in ons bedrijf terug, ieder met zijn eigen specialisme. Ze zitten op de klantenservice, in het magazijn, achter de balie in de winkel en ook op de inkoop- en marketingafdeling. Hierdoor kunnen we iedereen laten genieten van het maken van de mooiste beelden.

Informeren en inspireren
We delen onze kennis en passie via de website, de medewerkers in de winkel, ons blog, creatieve workshops, onze nieuwsbrief en social media. Daarmee proberen we je op een persoonlijke en toegankelijke manier te informeren. Je leert alles over de producten, krijgt tips over het maken van de mooiste beelden en we nemen je aan de hand als je er zelf even niet uitkomt. Heb je toch nog vragen? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar!

Online winkel
Op onze website vind je ons complete assortiment. Hier zie je alles voor het fotograferen, maken van video’s, vliegen met drones en het verwerken van je gemaakte beelden. De website werken we dagelijks bij zodat je altijd profiteert van zeer scherpe prijzen en een ruime voorraad. We verzenden direct vanuit de winkel op Urk zodat je jouw bestelling meestal supersnel in huis hebt. Wil je iets nog dezelfde dag of op een zelfgekozen tijdstip ontvangen? Het is allemaal mogelijk.

Onze winkel op Urk
Wil je liever advies in onze winkel of de producten even bekijken en voelen voordat je ze aanschaft? Kijk je ogen uit in onze winkel van 800 vierkante meter. Producten vergelijk je en test je onder het genot van een kopje koffie. Vanaf het terras probeer je op je gemak meer dan 300 verrekijkers en telescopen uit. Bij vragen staan wij als professionals uiteraard voor jou klaar.

Samenwerking met City Foto Eindhoven
Omdat wij altijd op zoek zijn naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we in 2017 een samenwerking aangegaan met City Foto. Deze fotospecialist bestaat al meer dan 85 jaar en staat bekend om hun uitstekende service. Het team van elf ervaren specialisten staat altijd klaar met goed en eerlijk advies. City Foto is daardoor al jaren een begrip in regio Eindhoven. CameraNU.nl en City Foto werken graag samen met goede partners om zo het maximale voor jou als klant eruit te halen. Door onze samenwerking kun je ook in Eindhoven terecht voor persoonlijk advies en brengen wij CameraNU.nl dichter naar je toe. Je kunt je bestelling in de winkel in Eindhoven afhalen met de daarbij horende service en garantie die je gewend bent van CameraNU.nl. Alles voor de ultieme klantbeleving!

De beste Reviews
Bij CameraNU.nl vinden we het belangrijk dat je tevreden over ons bent. Inmiddels hebben vele duizenden klanten een review geschreven op bijvoorbeeld Kieskeurig.nl, Trustpilot, Tweakers, en andere vergelijkingssites. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 en daar zijn we uiteraard trots op.

Loop door onze winkel

Wilt u onze winkel bekijken zonder fysiek aanwezig te zijn? Dit is mogelijk met Google Streetview. Bent u al nieuwsgierig geworden?

Loop door onze winkel

Algemene informatie

CameraNU.nl
Het Spijk 8
8321 WT Urk

0527 690 404
info@cameranu.nl

Samenwerkingspartner en afhaallocatie

City Foto Eindhoven
Stratumsedijk 3
5611 NA Eindhoven

040 2121 202
eindhoven@mijncityfoto.nl

Routebeschrijving naar de winkel van CameraNU.nl

Vanaf Almere

 • Komend vanaf richting Almere neemt u afslag nummer 13, Urk
 • Onderaan de afslag neemt u op de rotonde de tweede afslag, rechts
 • Na 300 meter gaat u rechtdoor over de rotonde de tweede afslag, rechts (N352)
 • Na zo'n 2.8 kilometer neemt u de eerste afslag op de rotonde, rechts
 • Zo'n 75 meter verderop slaat u meteen linksaf, u bevindt zich nu op Het Spijk
 • U ziet de winkel van CameraNU.nl na ongeveer 450 meter aan uw linkerzijde

Vanaf Emmeloord

 • Komend vanaf richting Emmeloord neemt u afslag nummer 13, Urk
 • Onderaan de afslag neemt u op de rotonde de tweede afslag, rechts
 • Na zo'n 2.8 kilometer neemt u de eerste afslag op de rotonde, rechts
 • Zo'n 75 meter verderop slaat u meteen linksaf, u bevindt zich nu op Het Spijk
 • U ziet de winkel van CameraNU.nl na ongeveer 450 meter aan uw linkerzijde

Gecertificeerde shop!

Kieskeurig

Thuiswinkelwaarborg

Qshops

Openingstijden

Voor de meest recente openingstijden klikt u op onderstaande knop.

Openingstijden

Zopim
Heeft u een vraag?