De beste tassen

Ben je op zoek naar de beste tas van dit moment? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte tassen. De lijst laat zien welke tassen op dit moment het populairst zijn. De lijst is altijd up-to-date!

Beste tas is voor veel uitleg vatbaar. Wat zijn belangrijke eigenschappen en waar beoordeel je een tas op? De top 10 lijst die CameraNU.nl presenteert is gebaseerd op de populariteit van de tas. Hoe vaker de bewuste tas verkocht is, hoe hoger hij scoort. De tassen zijn individueel allemaal uitblinkers uit ons assortiment met een reden, de een vanwege de kwaliteit en de ander vanwege de specificaties. Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze lijst van tien tassen jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Top 10 populairste tassen

Sorteer  producten

Rugtas voor een DSLR met compacte zoomlens, twee tot drie extra objectieven of een flitser en extra accessoires

Professionele rugtas voor één tot twee DSLR's, zes objectieven of reportageflitsers, een 13" laptop, een statief en accessoires

209,- 129,-

Moderne rugzak voor een DSLR, systeemcamera of drone inclusief accessoires en een 15 inch laptop

Rugtas met ruimte voor 2 DSLR's, 8 objectieven, flitser, een 15" laptop of tablet en accessoires

Rugzak met een inhoud van 32 liter en SafeZone-compartiment plus extra ruimte voor een laptop tot 15''

Geschikt voor de meeste spiegelreflexcamera's met bevestigd objectief, een extra objectief en diverse accessoires

Stevige rugzak voor een veilig vervoer van een DJI Mavic Pro drone en alle accessoires

Stevige, stijlvolle en veelzijdige rugtas geschikt voor een spiegelreflex- of systeemcamera, twee tot drie objectieven en een 15" laptop

Voor persoonlijke items, een DSLR met objectief, twee extra objectieven, een flitser en extra accessoires

Ontworpen voor SLR camera met lens (tot 70-200mm), 2-3 extra lenzen, flitser en laptop

Wat is een tas?

Er zijn veel verschillende tassen te krijgen. Een camera rugzak is bijvoorbeeld voor actieve fotografen een goede keus. Deze is comfortabel mee te nemen en heeft veel ruimte voor accessoires. Wanneer je een kleine compact camera hebt is een camera hoesje ideaal. Zo past de camera inclusief hoes zelfs nog in je broek- of jaszak. Bij een spiegelreflexcamera worden vaak veel accessoires gebruikt. Daarom wordt hier meestal een schoudertas voor gebruikt omdat deze veel ruimte biedt voor extra objectieven en eventuele accessoires.


Andere top 10 lijsten


Zopim
Heb je een vraag?