Wacom Bamboo tablets

Op zoek naar een manier om al je creatieve ideeën op papier te kunnen zetten, maar ook digitaal te kunnen opslaan? Met de Wacom Bamboo is het mogelijk om je tekeningen op papier te maken en dit met één druk op de knop digitaal op te slaan. Zo houd je het gevoel van tekenen op papier terwijl je tegelijk het bestand digitaal kan opslaan om te bewaren, te bewerken of te versturen.

Bekijk alle Wacom Bamboo tablets

1 Resultaten

Wacom Bamboo tablet kopen?

Bij Cameranu zit je altijd goed voor de aanschaf van een Wacom Bamboo tablet of een accessoire. Met deze tablet kun je gemakkelijk al je geschreven notities of gemaakte tekeningen van papier omzetten naar een digitaal bestand. Of je nu een PNG, PDF, JPG of WILL bestand nodig hebt, met de Wacom Inkspace app heb je zelf de keuze in welk bestandsformaat je bestanden exporteert. Met de cloudservice die bij de app hoort heb je altijd en overal toegang tot je werk.

Nog vragen over een Wacom Bamboo tablet?

Twijfel je toch nog over de aanschaf van een Wacom Bamboo tablet? Onze winkel op Urk beschikt over een Wacom experience center waar je alle Wacom producten gerust uit kunt proberen. Ook is het mogelijk om extra advies te krijgen van onze adviseurs. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch, via de mail of via de chat contact met ons op te nemen, onze specialisten helpen je graag op weg naar de juiste keuze!