De beste koptelefoons

Ben je op zoek naar de beste koptelefoon van dit moment? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte koptelefoons. De lijst laat zien welke koptelefoons op dit moment het populairst zijn. De lijst is altijd up-to-date!Beste koptelefoon is voor veel uitleg vatbaar. Wat zijn belangrijke eigenschappen en waar beoordeel je een camera op? De top 10 lijst die CameraNU.nl presenteert is gebaseerd op de populariteit van de koptelefoons. Hoe vaker de bewuste koptelefoon verkocht is, hoe hoger hij scoort. De koptelefoons zijn individueel allemaal uitblinkers uit ons assortiment met een reden, de een vanwege de kwaliteit van de camera en de ander vanwege de specificaties van de camera! Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze lijst van tien koptelefoons jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Top 10 populairste koptelefoons

Sorteer  producten

Draadloze oordopjes met bluetooth - gecombineerd of enkel te gebruiken - inclusief oplaadcase

Apple Earpods voorzien van de Lightning aansluiting - tevens te gebruiken op iApparaten met de 3.5mm-aansluiting

34,99 26,95

De Apple EarPods met afstandsbediening en microfoon blijven comfortabel op hun plek!

Hoogwaardige bluetooth hoofdtelefoon voor 40 uur lang comfortabel luisterplezier met verstelbare haptische bass

Hoofdtelefoon met een krachtig geluid en een efficiënte demping van omgevingsgeluid

Gesloten hoofdtelefoon met hoge demping van het omgevingsgeluid voor professionele monitoring van geluid

Lichtgewicht studio hoofdtelefoon voor afmixen, mastering en DJ-werk

On-ear DJ koptelefoon met omkeerbare oorschelpen

Beleef muziek zoals nooit te voren met de audiofiele Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon

Stijlvolle comfortabele Bluetooth koptelefoon, draadloos en met 3D-geluid

Wat is een koptelefoon?

Koptelefoons zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo heb je koptelefoons met een hoofdband, die zijn onder te verdelen in on-ear en over-ear. On-ears hebben een compact formaat en zijn laag van gewicht. Over-ears zijn groter. Maar je oren vallen volledig binnen de ear pads en er wordt gebruik gemaakt van grote drivers waardoor de geluidservaring veel beter is. Ook heb je in-ears, die ook wel oordopjes genoemd worden. Deze zijn klein en erg licht van gewicht waardoor ze makkelijk op te bergen zijn.

Oordopjes zijn de meest gebruikte koptelefoons. Ze zijn klein waardoor ze geschikt zijn voor sporten en makkelijk op te bergen. Steeds meer koptelefoons krijgen de functie noise-cancelling. Wanneer je de koptelefoon opzet hoor je niks meer van de geluiden om je heen. Ideaal wanneer je in een drukke omgeving zit maar toch muziek wilt luisteren.

Een kabel aan je koptelefoon is in sommige situaties niet handig. Een draadloze koptelefoon is dan een goede keuze. Ook achter je computer is een draadloze koptelefoon ideaal, zonder een over het bureau slepende kabel is het veel lekkerder werken.


Andere top 10 lijsten


Zopim
Heb je een vraag?