Productreviews

F-Stop presenteert innovatieve backpacks

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Bij CameraNU.nl kunt u vanaf vandaag een drietal nieuwe backpacks bestellen van F-Stop! De F-stop Ajna is de spirituele opvolger van de populaire Loca-serie. Deze rugtas is geschikt voor alledaags gebruik en biedt optimale balans en mobiliteit. Uiteraard is de Ajna voorzien van diverse extra vakken en is het mogelijk om een camelback drinkuitrusting in de tas te plaatsen.

Innovatieve backpacks van F-stop - 1

F-stop Sukha

Met deze serie rugtassen beschikt u over veel opslagcapaciteit en vele mogelijkheden. Met een inhoud van wel 70 liter en vier interne bevestigingspunten voor Internal Camera Units – ook wel ICU's genoemd – is de F-Stop Sukha een perfecte basis voor uw uitrusting. Dankzij de compatibiliteit met het Gatekeeper systeem van F-Stop en de toevoeging van twee verzinkte D-ringen is het gemakkelijk om een extra tasje of accessoires aan de tas te bevestigen.

Innovatieve backpacks van F-stop - 2

De F-Stop Shinn

Deze rugtas is ontworpen om de professionele videograaf te helpen in zijn of haar workflow. De grote rugtas is zo vormgegeven dat een professionele videocamera zoals een RED Dragon of een Blackmagic Ursa in een complete opstelling in de F-Stop Shinn kan worden opgeborgen. Dit betekent dat u voor vertrek uw opstelling al klaar kunt zetten en dit niet op locatie hoeft te doen. Doordat u van zowel de bovenzijde als aan de voorkant toegang hebt tot het hoofdcompartiment van de Shinn backpack kunt u snel bij uw apparatuur.

Innovatieve backpacks van F-stop - 3

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.