Productreviews

Wacom Intuos Photo Pen & Touch

Jelle Kaptijn 4 jaar geleden

Een tekentablet geeft een compleet nieuwe ervaring bij het bedienen van uw pc of laptop en deze Wacom Intuos Photo is dan ook nog eens speciaal geschikt voor het bewerken van foto's. Zo zijn de nauwkeurigheid en gevoeligheid van de meegeleverde Intuos Pen ideaal bij het gebruik van kloon- en retoucheertools. De touchbediening laat u intuïtief aan de slag gaan met uw mooiste afbeeldingen.

Wacom Intuos Photo Pen & Touch - 1

Perfect eindresultaat, linksom of rechtsom

Of u nu een linkshandige of een rechtshandige fotograaf bent, de eenvoudige Wacom Intuos Photo Black Pen & Touch tekentablet is hét hulpmiddel waarmee u op een ergonomische wijze uw beelden kunt bewerken. Iedereen kan overweg met pen en papier en daarom is de werking van een Wacom tekentablet zeer intuïtief. Met de drukgevoelige pen en de aanraakmogelijkheden hebt u alles binnen handbereik om het perfecte eindresultaat te verkrijgen - wat uw stijl ook is!

Nauwkeurigheid met groot gemak

Met de Photo Pen & Touch tablet van Wacom brengt u uw foto's snel tot leven. Het multi-touch oppervlak van de tekentablet laat u met handbewegingen in- en uitzoomen, scrollen en door het beeld heen leiden. De Intuos pen, die zonder batterijen werkt, is zeer precies. De gevoeligheid en nauwkeurigheid van de pen zijn bijvoorbeeld ideaal bij het bewerken van iemand´s huid met kloon- en retoucheertools. En u kunt elke functie die u maar wilt toewijzen aan de vier aanwezige ExpressKeys op de tablet óf op de drukschakelaar van de pen. Uw favoriete gereedschappen en sneltoetsen zitten hierdoor letterlijk binnen bereik onder uw vingertoppen. De touch-besturing en de pen kunnen de tablet niet gelijktijdig bedienen: als de pen binnen bereik is, dan wordt deze herkend en de touch-input automatisch genegeerd. Zo kunt u niet per ongeluk iets uitvoeren door een gebaar te maken terwijl u met de pen aan het werk bent!

Wacom Intuos Photo Pen & Touch - 2

Tutorials en creatieve software

De Wacom Intuos Photo Pen & Touch wordt geleverd met handige online tutorials en software voor fotobewerking. De beschikbare software is afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. Bij Windows hebt u de beschikking over Corel Paintshop Pro en Corel AfterShot Pro. Bij Mac OS X kunt u Corel AfterShot Pro en de Macphun Creative Kit downloaden. Onder de Macphun Creative kit behoren Tonality Pro, Intensify Pro, Snapheal Pro en Noiseless Pro. Bij het downloaden van de software is registratie vereist.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.