Alles van Polaroid

Hieronder vind je een overzicht van alle Polaroid camera's, fotopapier en printers binnen het assortiment van CameraNU.nl. Het merk Polaroid staat wereldwijd bekend om hun instant camera's. Je maakt een foto en kunt deze direct vanuit de camera afdrukken op fotopapier. De analoge instant camera's van Polaroid hebben de kenmerkende witte rand om de foto. De foto's uit de digitale instant camera's van Polaroid zijn wat meer langwerpig en hebben geen witte rand.

Handig: Top 10 beste polaroid camera's


Bekijk alle instant camera's

De populairste Polaroid camera's

Wat is een Polaroid camera?

De focus van het merk Polaroid is vooral op de instant camera’s die ze leveren. Bij het nemen van een foto wordt de foto gelijk uitgeprint en heb je hem meteen in je hand. Naast de vele instant camera’s heeft Polaroid nog enkele compact camera’s in het assortiment. Polaroid is een van de weinige merken die vanaf de oprichting van de onderneming in 1937 actief was in de fotografie. Naast het produceren van polarisatiefilters werden er ook zonnebrillenglazen geproduceerd.

Kenmerken van de Polaroid digitale camera’s

De Polaroid camera’s worden geroemd door de vele kleuren waarin je de camera kan krijgen. Blauw, Groen, geel; niks is te gek. Daarnaast is het direct printen van de foto een echt kenmerk van Polaroid. Het is de primaire focus van de organisatie om direct de foto geprint in jouw hand te bezorgen.

In welke situatie ga je de Polaroid digitale camera gebruiken?

Over het algemeen ga je de Polaroid camera’s gebruiken tijdens citytrips en vakanties of als je foto’s direct uitgeprint in je handen wil hebben. Het enige nadeel is dat je tijdens een kroegentocht met vrienden de foto’s gelijk in je jaszak moet stoppen, want anders kan je hem zomaar verliezen. Hoewel… Polaroid camera’s slaan de foto’s op en je kan ze dus op een later tijdstip nog altijd printen.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een Polaroid digitale camera?

Bij de aanschaf van een Polaroid camera moet je vooral goed rekening houden met het feit dat de camera’s niet van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat het merk zich vooral focust op het direct printen van je foto. Het budget is geen probleem, omdat deze camera’s relatief goedkoop zijn.