Olympus PEN camera's

In de PEN-serie van Olympus leeft de analoge fraaiheid voort van de prachtige analoge Olympus camera's van tientallen jaren geleden. Hypermoderne techniek in een fantastische retro jas. Een Olympus PEN is een absolute blikvanger die zowel door beginnende en professionele fotografen zeer wordt gewaardeerd.

4 Resultaten

Een Olympus PEN systeemcamera kopen

Bij Cameranu ben je aan het juiste adres voor de aankoop van een Olympus PEN systeemcamera. We hebben alle PEN camera's die door Olympus op de markt worden gebracht in ons assortiment.

Olympus PEN-F

De stijlvol afgewerkte PEN-F heeft een aluminium body met een tijdloos design dat meteen in het oog springt. Het ontwerp is tot in de puntjes verzorgd en gericht op gebruikers die een camera zoeken waarmee ze snel kunnen reageren op wat er gebeurt.

  • 20.3 megapixel Live MOS sensor
  • Kantelbaar touchscreen en elektronische zoeker
  • AF-systeem met 81 scherpstelpunten

Olympus E-PL9

De E-PL9 systeemcamera beschikt over een gevoelige 16.1 megapixel sensor en de snelle TruePic VIII beeldprocessor voor het maken van detailrijke opnames. De 3-assige VCM beeldstabilisatie zorgt er hierbij dat je altijd haarscherpe foto's en 4K video's maakt.

  • Kantelbaar 3" LCD touchscreen
  • Wifi en bluetooth voor delen van je opnames
  • Een met leer beklede behuizing

Vragen? Wij helpen je graag!

Twijfel je welke PEN het beste bij je past? Onze klantenservice denkt graag met je mee en helpt je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via deze link vind je onze contactpagina!