Daglichtlampen

Daglichtlampen zijn lampen die de natuurlijke kleur van daglicht imiteren. Dat is dan ook de reden waarom ze zo genoemd worden. Om natuurlijk licht proberen na te bootsen hebben deze lampen een kleurtemperatuur van tussen de 5000 en 5500 graden Kelvin. Daglichtlampen zijn goed te gebruiken als studiolamp voor continu licht, zo kan je in de studio toch controleerbaar daglicht creëren. Bekijk hieronder alle daglichtlampen in ons assortiment.

Bekijk alle daglichtlampen

Daglichtlamp kopen?

Bij CameraNU.nl zit je ook goed voor de aanschaf van daglichtlampen. Ons grote assortiment bestaat onder andere uit merken als Falcon Eyes, Linkstar en Studioking. Zo weet je dat de juiste daglichtlamp er altijd tussen zit.

Wat zijn daglichtlampen?

Daglichtlampen zijn lampen die gebruikt kunnen worden in de studio. De lampen leveren een continulicht waarmee geprobeerd wordt om het daglicht na te bootsen. Zo krijg je op de gemaakte beelden een mooie natuurlijke kleur licht die lijkt op daglicht. Om dit te kunnen bewerkstelligen moet de lamp over een kleurtemperatuur tussen de 5000 en 5500 graden Kelvin beschikken.

Nog vragen over daglichtlampen?

Heb je nog vragen over een daglichtlamp? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag. Via onze contactpagina kom je snel met ons in contact.