Lenzen geschikt voor Sony systeemcamera's

Welke lens is te gebruiken op jouw Sony systeemcamera? Op deze pagina geven wij jou hier duidelijkheid in. Je vindt hier een overzicht van alle geschikte lenzen, zodat jij snel bij een lens geschikt voor jouw camera uitkomt. Via het menu aan de linkerkant navigeer jij snel naar jouw camera model. De filters daaronder laten je beter zoeken naar wat voor jouw doeleinden een geschikte lens is.

Lenzen geschikt voor Sony systeemcamera's

Welke lens is te gebruiken op jouw Sony systeemcamera? Op deze pagina geven wij jou hier duidelijkheid in. Je vindt hier een overzicht van alle geschikte lenzen, zodat jij snel bij een lens geschikt voor jouw camera uitkomt. Via het menu linksbovenin navigeer jij snel naar jouw camera model. De filters daaronder laten je beter zoeken naar wat voor jouw doeleinden een geschikte lens is.

E-mount voor fullframe of APS-C?

De E-mount van Sony is specifiek voor de systeemcamera's van Sony ontworpen. Een verschil tussen een E-Mount voor fullframe of APS-C is er eigenlijk niet. Een E-mount lens voor fullframe past namelijk ook op bijvoorbeeld de A6500 met een APS-C sensor. En daar tegenover staat dat je een lens met een E-Mount voor APS-C ook op een camera uit de A7 serie kan zetten. Waarom dan toch het onderscheid? Omdat de lenzen voor fullframe een veel hogere kwaliteit - en dus ook een hogere prijs - hebben dan die voor APS-C.

Alle lenzen geschikt voor Sony systeemcamera's