Really Right Stuff statieven en toebehoren

Really Right Stuff maakt producten die het u, als fotograaf, echt een stuk makkelijker maken. Sowieso staan ze bekend om hun extreem duurzame en uiterst stabiele statieven met een flink draagvermogen. Met deze tripods kunt u zonder problemen uw beste apparatuur inzetten om de meest prachtige foto's te maken. Door gebruik te maken van een statiefkop van Really Right Stuff is het ook extra makkelijk om uw camera rond de as te laten draaien als u gaat pannen. Dankzij de gradenaanduiding die u op de meeste statiefkoppen terugvindt is het ook zeer eenvoudig om bepaalde shots te herhalen als dat nodig is. Met een panoramakop kunt u de camera precies vanaf het juiste punt laten draaien zodat u geen last hebt van parallaxfouten tijdens het digitaal samenstellen van de uiteindelijke opname. Deze fouten ontstaan namelijk wanneer de voorgrond verschuift ten opzichte van de achtergrond.

Cameraplates

Ook staat Really Right Stuff bekend om de hoogwaardige cameraplates die ze voor specifieke cameramodellen ontwerpen. Met een cameraplate kunt u uw camera snel bevestigen op een statiefkop en weer lospakken. Voor bijna elke populaire camera hebben ze een eigen plate gemaakt. De meest handige plates zijn de zogenaamde L-plates. Met een L-plate zet u, letterlijk, in een handomdraai uw camera vanuit de landschapstand naar de portretstand. Dit kan met de meeste statiefkoppen ook worden gedaan, maar daarbij is het nadeel dat de positie van de sensor in de beide standen niet overeen komt. Dit komt omdat het centrale punt van de camera, door het opzij laten zakken van het balhoofd, zich verplaatst ten opzichte van de originele positie. Hierdoor moet u na het kantelen van de kop, aanpassingen doen aan het statief en bijvoorbeeld de beeldhoek. De L-plates worden zo ontworpen dat de beeldsensor van uw camera zich in beide standen echt op dezelfde positie bevindt.

Alleen de beste kwaliteit doet er echt toe

Really Right Stuff is een merk dóór en vóór fotografen die het beste willen halen uit hun apparatuur en dat is te merken aan de kwaliteit en het gebruiksgemak. Behalve de hierboven genoemde producten, die de hoofdmoot vormen, heeft CameraNU.nl ook nog andere Really Right Stuff producten in het assortiment. Denk hierbij aan diverse accessoires voor hun eigen producten zoals koppelingsplaten, of flash brackets waarmee u creatiever met uw flitslicht kunt omgaan. Really Right stuff is zo overtuigd van de kwaliteit van de door hen gebruikte materialen dat ze al hun producten leveren met een garantieperiode van vijf jaar.

Statieven

Statieven

De basis van een bewegingsvrije (panorma)foto is natuurlijk een echt stabiel statief.

Bekijken

Statiefkoppen

Statiefkoppen

Om uw camera echt soepel te laten draaien maakt u gebruik van een statiefkop.

Bekijken

Panoramakoppen

Panoramakoppen

Voor een echt naadloze panormafoto gebruikt u een speciale panoramakop.

Bekijken

L-plates

L-plates

Met een L-plate plaatst u uw camera echt snel en makkelijk in portret- of landschapstand op uw statief.

Bekijken

Top 10 populairste Really Right Stuff producten